Ama ben en çok şu sesi beğeniyordum.Adamın sesini diyorsun senEvet daha iyi.
![]()
Ama ben en çok şu sesi beğeniyordum.Adamın sesini diyorsun senEvet daha iyi.
![]()
satılmadı gülüm fanları var sadeceRusya'ya mı satılmışız.Komedi dizimizi bile satıyoruz farkı gerçek biz.
![]()
Nasıl satılmadan orda fanı oluyor peki.satılmadı gülüm fanları var sadece![]()
bu hangi dizi bee tövbe tövbeRusya'ya mı satılmışız.Komedi dizimizi bile satıyoruz farkı gerçek biz.
![]()
@Çiğdem- in cw dizileri nin hepsi yayınlanıyor mu türkiyede ama fanları çokNasıl satılmadan orda fanı oluyor peki.![]()
game of thrones ve vikings senin dizilere nanik yapar fan sayısındaen çok fanı olan diziler cw gerçekten türkiyede @destere çatlasın ayoll![]()
süpernatural ve flash türk dizileri akdarizleniyor türkiyede ayoll vampir dizileride öyle arrowu dememe gerek yokgame of thrones ve vikings senin dizilere nanik yapar fan sayısında![]()
senin hayal dünyandansüpernatural ve flash türk dizileri akdarizleniyor türkiyede ayoll vampir dizileride öyle arrowu dememe gerek yok![]()
![]()
![]()
Hangi konudasın abla hangi dizi olacak.
Heeeee netten izliyorlar yani.@Çiğdem- in cw dizileri nin hepsi yayınlanıyor mu türkiyede ama fanları çok![]()
hhhhagülümse yetermiş @xemrexxx in her eyrden etiketi var cevp verip çılıyorum hangi konu dikkat etmiyorum bileHangi konudasın abla hangi dizi olacak.
Heeeee netten izliyorlar yani.![]()
Başını döndürüyor.hhhhagülümse yetermiş @xemrexxx in her eyrden etiketi var cevp verip çılıyorum hangi konu dikkat etmiyorum bile![]()
evet ama boşa sevinme kösemle kara sevdanın online izlenmesi 500 bin -1 milyon arası diğerleri çok düşükHangi konudasın abla hangi dizi olacak.
Heeeee netten izliyorlar yani.![]()
Bizim yayın gücümüz oralara da yetiyordur insanlar TV'den izliyordur.evet ama boşa sevinme kösemle kara sevdanın online izlenmesi 500 bin -1 milyon arası diğerleri çok düşük![]()
Ne cahilsin zaten oranın %70 boş.bak bu dünya haritası orada öküz gibi bir rusya var ülkenin en büyük 4. tv si bile ülkenin %100 üne yayın yapamıyor o yüzxden mantıklı sallaay resmen aşağıladım totalcanı
@Aserat @Çiğdem- @dosimosi
Ekli dosyayı görüntüle 53502
Ne cahilsin zaten oranın %70 boş.Moscova'ya yayın götürülse yeter.
![]()
onun gözü dolu görüyordur cnmbak bu dünya haritası orada öküz gibi bir rusya var ülkenin en büyük 4. tv si bile ülkenin %100 üne yayın yapamıyor o yüzxden mantıklı sallaay resmen aşağıladım totalcanı
@Aserat @Çiğdem- @dosimosi
Ekli dosyayı görüntüle 53502
Seni bir Rus erkeğiyle evlendirelim mi ablam, @destere'yi boşver, şöyle uzun boylu renkli gözlü sarışın açık tenli bir Rusla.onun gözü dolu görüyordur cnm![]()