@eskici @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @cookies @Forumdash @MasacRE- @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
@sürgünüm bu arkadasin icin bir ilk yapta arada oylamara katil benim icin ilk ve son kez bir yarismada yarisacagim. puan dilemiyorum cunku zaten benim adayima beni sevmeyenler bile iyi puan verir
@Doğu @destere
@MEnes eminim benim yarismacima iyi puanlar verirsiniz. Harika bir isim sectim @denizz19 bile cekindigine göre dogru yoldayim
ilk elenen @vadikızı olur zaten, benim merak ettigim acaba ikinci hafta kimin ayagini kaydiracam
@Bully sende erken elenenlerden olursun 😛 yarismacini bilmiyorum bile ama sen okul baslayinca olma zaten yarismada sadece Juri olarak devam et
@sokak sanati sana birsey demiyorum. sendeki hirs kimsede yok ilerilere gidersin kesin
@Aserat sende yarismaci olarak katil. olmazsa juri olarak muhakakak olmalisin.
@xemrexxx @mrt-06
@Çiğdem- juride muhakkak olmalisin. Iyi bir juriyi kaybetmek istemiyorsan senide bekliyoruz
Emrahla yarisacagim kisim sakaydi tabikide ama baska bir isim vardi gayette iyi, o oyuncunun farkli rollerini size tanitacaktim ve hedef 1-2 hafta ilerlemekti. hic cabalamayacaktimda yarisma icin ama simdi bu yarista bende olacagim
gümbür gümbür geliyorum
en az 4-5 hafta birilerinin hayallerini yikayim sonrasina bakarim
Neslihan ile bu yarışmanında favorisi olacağım Çok sağlam sahneleri var Kara Sevdada.