13 hazirandaki bir oylama buYok O zaman All Star değil. Benim Albümümden bahsediyorsun.
sana 2 vermisim orda
ilk ve son oylamamdi
13 hazirandaki bir oylama buYok O zaman All Star değil. Benim Albümümden bahsediyorsun.
Sen sevmiyorsun galiba yarismayi
kimseyi dusunme zevkine göre oyla.
insanlar kendi zevkine göre sana zevksiz der yuksek verdigin zevklisin der yani birileri illaki söylenecek.
yarismanin kurali bu
13 hazirandaki bir oylama bu
sana 2 vermisim orda
ilk ve son oylamamdi
Aynen rezalet bir yarışma zaten Acunu da sevmemSen sevmiyorsun galiba yarismayi
kimseyi dusunme zevkine göre oyla.
insanlar kendi zevkine göre sana zevksiz der yuksek verdigin zevklisin der yani birileri illaki söylenecek.
yarismanin kurali bu
rihannayla kim yarişti peki ? 2016Haziran ayında ben yoktum. 2015'den mi bahsediyorsun dicem ama o dönemde ms yoktu.
rihannayla kim yarişti peki ? 2016
- Ketty
- Rihanna
- Teoman
- Bengü
rihannayla kim yarişti peki ? 2016
- Ketty
- Rihanna
- Teoman
- Bengü
Umarım hak ettiğim puanı almışımdırbengü ile ben yarışmıştım Ben rihannayı sokak sanati yarıştı diye biliyorum
Oylarımı kullandım şarkılarınız çok güzeldi sıralama yapmak olmasa verilen puanlar
az bile bu şarkılar hepinize başarılar diliyorum @Bully @denizz19 @OzaN @mrt-06 @sokak sanati
Umarım hak ettiğim puanı almışımdır
Hayır anlayışla karşılamam .sssenden papara yiycem galiba ama anlayışla karşılacağını biliyorum
bu haftaki şarkılar çok güzeldi verdiğim puanı hak etmiyor ama sıralama
yapmam lazımdı
Hayır anlayışla karşılamam .ss
Geçen hafta tam verdin bu hafta da yerin dibine mi sokayım dedin .ss güvendiğim dağlara karlar yağdı.Benim bonişim bana kıyamaz geçen hafta tam puan verdiğimi biliyosun sanmaki
şarkıyı sevmedim de verdiğimi
Geçen hafta tam verdin bu hafta da yerin dibine mi sokayım dedin .ss güvendiğim dağlara karlar yağdı.
Ben anlayacağımı anladım artık beni sevmiyorsun senAşk olsun benden öyle bir hareket bekliyormusun sıralama yapmam lazımdı o yüzden
Ben anlayacağımı anladım artık beni sevmiyorsun sen
Neyse artık ben elendim kesin artık sen bile böyle yaptıysan ben Öleyim .ssOlurmu öyle şey hep demiyormuyum seni seviyorum bonişimsin diye ben bugüne kadar verdiğim oya sana verdiğimi değeri katmadan verdim
Ya bırak onu sana kıymış işte belliGeçen hafta tam verdin bu hafta da yerin dibine mi sokayım dedin .ss güvendiğim dağlara karlar yağdı.
Neyse artık ben elendim kesin artık sen bile böyle yaptıysan ben Öleyim .ss
Dostlarım düşman olmuş bana söyle ben nerelere gideyimYa bırak onu sana kıymış işte belli
Benim puanım ne iyi ne kötü 😛 yada blöf yapıyom
Hmm ok.2 gündür kafa patladım üzülerek verdim bana güvendiğini biliyorum
ama off
Dostlarım düşman olmuş bana söyle ben nerelere gideyim
Hmm ok.