Vasilyus efsanebu kıza neden hep ayılar düşüyor ayoll![]()
Vasilyus efsanebu kıza neden hep ayılar düşüyor ayoll![]()
sen neredesin ayoll tam ertuğrul sahnesi basladıVasilyus efsane![]()
Sonu efsanesen neredesin ayoll tam ertuğrul sahnesi basladı![]()
bakalım haftaya vasilyus ertuğrulla dövüşürmü ama erken gibi sankıSonu efsane![]()
O adam ölür mü acaba ama hepsi yakalanırbakalım haftaya vasilyus ertuğrulla dövüşürmü ama erken gibi sankı![]()
ahhh keşke ölsede vasilyusla ertuğrul düşman olsalarO adam ölür mü acaba ama hepsi yakalanır![]()
Noyanla yariscak net Vasilyus karizma zatenahhh keşke ölsede vasilyusla ertuğrul düşman olsalar![]()
bu bölüme bomba gibi başladı gerçektenNoyanla yariscak net Vasilyus karizma zaten![]()
Bill kane keriz ciddenbu bölüme bomba gibi başladı gerçekten![]()
ne izliyorki o kızların dedikodusunumu izliyor no 3 bilmem kaçtaBill kane keriz cidden![]()
Evet ona bakıyormusne izliyorki o kızların dedikodusunumu izliyor no 3 bilmem kaçta![]()
![]()
![]()
Ben bile kadın oalrak izlemiyorum neyse onun terciğiEvet ona bakıyormus![]()
Simdi izlese Vasilyusu bizden özür dilerBen bile kadın oalrak izlemiyorum neyse onun terciği![]()
![]()
![]()
aaa bakalım ertuğrulla dövüş sahnesi görücekmiyiz bukadar erkenSimdi izlese Vasilyusu bizden özür diler![]()
Olursa bomba olur ama esir düşçekler netaaa bakalım ertuğrulla dövüş sahnesi görücekmiyiz bukadar erken![]()
vasilyuz krizması çizilmeden kurtulmalıOlursa bomba olur ama esir düşçekler net![]()
Cizmezler net diyorumvasilyuz krizması çizilmeden kurtulmalı![]()
aaaaa tam yeridne bitti ayoll fragman hemen gelmeliCizmezler net diyorum![]()