Bu gece kavga ederizHaklısın tabi.
@denizz19 'u kanka ilan ettiğimden beri rövanşı düştü bu konuda ne diyorsun kimse programına çağırmıyorum artık onu
Bu gece kavga ederizHaklısın tabi.
@denizz19 'u kanka ilan ettiğimden beri rövanşı düştü bu konuda ne diyorsun kimse programına çağırmıyorum artık onu
Bu arada @vadikızı 'nın begenmesinden rahatsız olanlar Bildirim ayarlarından beğeni bildirimini devre dışı bıraksın böyle boş boş konuşmasın.
İşte ben böyleyim sen hep beni taşa vursanda ben gül atarım.
Kendisini elti olarak görüyorum var mı ötesi. @destere Abla sen itiraflara yorum yap.hahah aa tamam diğer programa mesajı aldım cnm zaten çok sıkı fıkısınız bu akşam bozulmaz inş
Ayy ne oldu sana böylee ne güzel cümleler bunlar ay ay
Bugün yine kavga edersiniz sizin kankalığınız bir iki gün sürer.
Çıkmak istesek de bırakmazdı ki.Hayır bir defasında ben atıldım siz görevden çıkarız dediniz çıkmadınız aklımda .ss
Sen benim kıymetimi geç anlarsın daha.s.z
Çıkmak istesek de bırakmazdı ki.Hayır bir defasında ben atıldım siz görevden çıkarız dediniz çıkmadınız aklımda .ss
Senin için hemen girdim şimdi çıkıcam cnm yemek işleri var 19:00 a sonuclara yetişmem lazımKendisini elti olarak görüyorum var mı ötesi. @destere Abla sen itiraflara yorum yap.
ben her zaman senin kıymetini bildim devamda ederim kimseyi de karıştırmam
Son cümleni göremedim o kadar hızlı ilerliyor ki.Ben son cümlem ile diyeceğimi dedim bu geceye kalmaz bu iş.
İtiraf 10 geldiğim zamanda bende aynı durumdan şikayetçiydim ama ayarlardan bildirimleri kaldırabiliyorsun yani biri mesajını beğenince bildirim gelmiyor.
Senin için hemen girdim şimdi çıkıcam cnm yemek işleri var 19:00 a sonuclara yetişmem lazım
itiraflarda @sokak sanati na bayıldım yılın itirafı şimdiden ayoll
Bende senin için ders çalışmıycam MS'de olmam lazım.Senin için hemen girdim şimdi çıkıcam cnm yemek işleri var 19:00 a sonuclara yetişmem lazım
itiraflarda @sokak sanati na bayıldım yılın itirafı şimdiden ayoll
Bu forumda değil kız bu dünyada şaka yapılması gereken son kişisin .AŞaka yapmasını çok seviyorum ama şakanın dozunu ayarlamalı yoksa @xemrexxx forumun
neşesi yaw
İtiraf 10 geldiğim zamanda bende aynı durumdan şikayetçiydim ama ayarlardan bildirimleri kaldırabiliyorsun yani biri mesajını beğenince bildirim gelmiyor.