Müziğin Yolculuğu 9.Bölüm (2002 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Petek Dinçöz - Foolish Casanova = 20 puan
Oğuz Yılmaz- Çekirge = 18 puan
Nez – Sakın Ha = 16 puan
Özlem Tekin - Dağları Deldim = 15 puan
Gülben Ergen - Abayı Yaktım = 14 puan
Yıldız Tilbe - Haberi Olsun = 12 puan
Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma = 10 puan
Serdar Ortaç - Kabahat = 8 puan
Hülya Avşar – Yar Senin Derdin Ne = 6 puan
tarkan- özgürlük içimizde = 4 puan
İlhan Şeşen - Neler Oluyor Bize = 2 puan

oylarımı kullandım @Çiğdem- çekirgeyi ankete ekle harcama şarkıyı :)

Yildiz Tilbe aşk laftan anlamazki
Petek Dinçöz Foolish Casanova
Nez Sakın Ha
ve
Oğuz Yılmaz Çekirge
@destere

2002'den itibaren müzik dinlemeye başlamışım. İlk kez bu kadar tanıdık geldi bir yıl.:D

Yıldız Tilbe Aşk Laftan Anlamaz ki
Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
Mustafa Sandal - Pazara Kadar
Nez - Sakın Ha
Hande - Sen Yoluna Ben Yoluma
Mazhar Alanso - Yandım
Murat Göğebakan - Ayyüzlüm
Nil - XL
Özlem Tekin - Dağları Deldim
Hülya - Avşar - Yar senin derdin ne
Athena - Öpücem

evet görüldüğü üzere çekirge şarkısı tüm forum tarafından çok beğenildi @Çiğdem- mutlaka listeye alman şart aksi takdirde birincilik ödüllerine şaibe karışır :)
Petek Dinçöz - Foolish Casanova = 20 puan
Oğuz Yılmaz- Çekirge = 18 puan
Nez – Sakın Ha = 16 puan
Özlem Tekin - Dağları Deldim = 15 puan
Gülben Ergen - Abayı Yaktım = 14 puan
Yıldız Tilbe - Haberi Olsun = 12 puan
Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma = 10 puan
Serdar Ortaç - Kabahat = 8 puan
Hülya Avşar – Yar Senin Derdin Ne = 6 puan
tarkan- özgürlük içimizde = 4 puan
İlhan Şeşen - Neler Oluyor Bize = 2 puan

oylarımı kullandım @Çiğdem- çekirgeyi ankete ekle harcama şarkıyı :)
2002'den itibaren müzik dinlemeye başlamışım. İlk kez bu kadar tanıdık geldi bir yıl.:D

Yıldız Tilbe Aşk Laftan Anlamaz ki
Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
Mustafa Sandal - Pazara Kadar
Nez - Sakın Ha
Hande - Sen Yoluna Ben Yoluma
Mazhar Alanso - Yandım
Murat Göğebakan - Ayyüzlüm
Nil - XL
Özlem Tekin - Dağları Deldim
Hülya - Avşar - Yar senin derdin ne
Athena - Öpücem
tşşkler diğer yıllar dahada ilgini çekecez ozaman @sokak sanati :A :A :A

@destere ayyy çekirge ısırsın bir taraflarını inş bee :A :A :A

Baya güzel yılmış ya. :D Tarkan neden yok oylamada onu anlamadım. :D @Çiğdem-

Nez, Petek, Mustafa Sandal, Hande Yener, Hülya ve Yıldız Tilbe bu yıla damgalarını vurmuştu. :hearteyecat: Kullandım oylarımı.

Baya güzel yılmış ya. :D Tarkan neden yok oylamada onu anlamadım. :D @Çiğdem-

Nez, Petek, Mustafa Sandal, Hande Yener, Hülya ve Yıldız Tilbe bu yıla damgalarını vurmuştu. :hearteyecat: Kullandım oylarımı.
tarkanınkıler projeydi geçen yıl 12 dev adam şarkısı gibi butür projeleri bonus olarak 20 şarkıdan ayrı tutarak ekliyorum konuya :A :A :A

Bayan şarkıcılar hakkında yorumun ne peki. :A
açılma yılları bşlamış bu yılla birlikte ayoll :A Yıldız şarkıları ve nalan acemi balık şarkısın oy attım bayanlarda sadece :A Handenin bu albümüde güzelde hak eden yıldızdı kenan doğulu gibi yıldız tilbeninde çok hakkı yenildi ödüllerde :F :F :F

peteği koca bir yıl boyunca aşkım aşkım dizisinden şu kız olarak bliyordum herkese söyledim sanada söyliyim ayoll :A BU SÖYLÜYOR ŞARKIYI SANIYORDUM :A
bkVaWV.jpg

açılma yılları bşlamış bu yılla birlikte ayoll :A Yıldız şarkıları ve nalan acemi balık şarkısın oy attım bayanlarda sadece :A Handenin bu albümüde güzelde hak eden yıldızdı kenan doğulu gibi yıldız tilbeninde çok hakkı yenildi ödüllerde :F :F :F

peteği koca bir yıl boyunca aşkım aşkım dizisinden şu kız olarak bliyordum herkese söyledim sanada söyliyim ayoll :A BU SÖYLÜYOR ŞARKIYI SANIYORDUM :A
bkVaWV.jpg
Hahah yok artık. :A Nasıl karıştırdın ki. :F

Hahah yok artık. :A Nasıl karıştırdın ki. :F
hhahah o dönem aşkım aşkım diziside çok popülerdi peteğin klipte şu tarzı o kızı çok andırıyor 2003 yılına kadar klipte söyleyen kızı doğa kutlay olarak bilip söyledim şarkıyı :A

şu tarzı aklımı karıstırdı peteğin sanırım :F
d8LlrZ.jpg

Gerçekten efsane bir yılmış, tüm şarkılar oy verilecek kalitede. :D Listedeki çoğu şarkının ayrı ayrı hatırası vardır bende. Önümüzdeki birkaç yıl da harika olacak, merakla bekliyoruz o şarkıları da. :D

Serdar Ortaç'a çıka çıka 3 oy mu çıkmış Allah kahretmesin bu forumu. ss O oylardan biri de @destere'ye ait, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :A

@Çiğdem- keşke recabı "kimse sana beni zorla sev de aşık ol demiyor" kısmından alsaydın, cücük kadar yer vermişsin adama, kınıyorum seni. ss

MusicSurvivor'ın ilk haftasında kullanmıştım Kabahat'i, ortalama gitmişti sanırım. 2002 yılından şu parçası da efsanedir benim için. :D

Ankette de Yıldız teyze 2 şarkısıyla lider durumda, Musti ucu ucuna kaybedecek sanırım yarışı. :A

Emeklerine sağlık cadalozcum. :bhr:

Gerçekten efsane bir yılmış, tüm şarkılar oy verilecek kalitede. :D Listedeki çoğu şarkının ayrı ayrı hatırası vardır bende. Önümüzdeki birkaç yıl da harika olacak, merakla bekliyoruz o şarkıları da. :D

Serdar Ortaç'a çıka çıka 3 oy mu çıkmış Allah kahretmesin bu forumu. ss O oylardan biri de @destere'ye ait, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :A

@Çiğdem- keşke recabı "kimse sana beni zorla sev de aşık ol demiyor" kısmından alsaydın, cücük kadar yer vermişsin adama, kınıyorum seni. ss

MusicSurvivor'ın ilk haftasında kullanmıştım Kabahat'i, ortalama gitmişti sanırım. 2002 yılından şu parçası da efsanedir benim için. :D

Ankette de Yıldız teyze 2 şarkısıyla lider durumda, Musti ucu ucuna kaybedecek sanırım yarışı. :A

sen şarkı seçmesini bilmiyorsun işte :) kabahat güzeldi ama bu dediğin şarkı berbat şimdi yarışsan eminim kabahatla değilde bu şarkıyla gelirdin bir kere serdar ortaç ın en önemli avantajlarından olan klip avantajı bu şarkıda sıfır :))

Oylarimi degistirdim.
tabiki sadece 3 şarkiyla sınırlı kalmayacaktı.
Yildiz Tilbe Haberin olsun
Mustafa Sandal
Serdar Ortac
Ilhan Şeşen ve
Hande Yeneride ekledim

sen şarkı seçmesini bilmiyorsun işte :) kabahat güzeldi ama bu dediğin şarkı berbat şimdi yarışsan eminim kabahatla değilde bu şarkıyla gelirdin bir kere serdar ortaç ın en önemli avantajlarından olan klip avantajı bu şarkıda sıfır :))

öncelikle tşşk ederim vakit ayırıp baktığın için @Bully :bhr::bhr::bhr:

@destere klipteki kızlara oy atmıs anlasılan serdarın şarkıyı söylediğini şuan öğreniyor
::A :A :A

2005 kadar süperdi gerçekten pop müziği sonradan bozmaya başladı 2008 kadar yine idare etti 2009 ilebirlikte bozulmaya basladı bizde 2010 yılında final yapacaz 2009 ve 2010 yıllarında şapkadan tavşan çıkarmam gerekiyor biraz benimde gayretlerimle güzel şekilde bitiricez inş programı :A :A :A

@MEnes @MasacRE- @soo @turkuazz @OzaN ankete destek verelim ayol :A

öncelikle tşşk ederim vakit ayırıp baktığın için @Bully :bhr::bhr::bhr:

@destere klipteki kızlara oy atmıs anlasılan serdarın şarkıyı söylediğini şuan öğreniyor
::A :A :A

2005 kadar süperdi gerçekten pop müziği sonradan bozmaya başladı 2008 kadar yine idare etti 2009 ilebirlikte bozulmaya basladı bizde 2010 yılında final yapacaz 2009 ve 2010 yıllarında şapkadan tavşan çıkarmam gerekiyor biraz benimde gayretlerimle güzel şekilde bitiricez inş programı :A :A :A

@MEnes @MasacRE- @soo @turkuazz @OzaN ankete destek verelim ayol :A
kullanıyorum:)

oylarımı kullandım: 10 tane şarkıya oy kullandım...şarkıların çoğuda oldukça iyiymiş:)
sıralamasız liste:
-Mustafa Sandal-Pazara Kadar

-Hande Yener-Sen Yoluna Ben Yoluma
-Serdar Ortaç-Kabahat

-Nez-Sakın Ha

-Yıldız Tilbe-Haberi Olsun
-Nalan-Acemi Balık
-İlhan Şeşen-Neler Oluyor Bize
-Murat Göğebakan-Ayyüzlüm
-Ayna-Tırtıl
-Gülben Ergen-Abayı Yaktım

bu arada şu özgürlük içindeyi yıllar sonra hatırladım bir duygulandım ayoll tarkanın karma albümü kadar önemli yer ediniyor bende @Bully :T

tv karşısında hep izlediğim bir reklamdı ogünler canlanıyor gözümün önünde babam kontor yükleyip kasetinide almıştı sanırım :( :( :(