Hayatın Zalimliği 4. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dka

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
60
Puanı
29
Zeynep itiraz eder ve babası onu döver ağzı burnu kanar Ve çığlık atta ağlar ve eşyalarını kırar Ve onun kafasında şişe kırar annesi ise kapıyı açmaya çalışır Ve annesi ise balta ile kovalar ve Zeynep in abisi de Zeynep i döver ağlar ve onu yumruklar Ve Zeynep ise ağlar ve abisi Boğaz'ına sarılır Ve abisimin elleri titrer ve Zeynep ağlar babası ile annesini ayırırılar Zeynep öte yandan ağlaya yüzünü yıkar ve annesi ile sarılarak uyurlar Ve Zeynep Murat ile öpüşürler ve abisi görür Ve Murat o dövver ve nişanlandığı diye Zeynep ile ayrılırlar Ve Zeynep'in abisi ağlıya ağlıya onu eve süreklerken onu iter ve Murat babasının impar edildiğini öğrenir ve Nalan da gelir ve Süreyya ona saldırılır Ve babası çıkar Ve Süreyya ona Tokat atar ve Nalan ona gece yaptıklarını anlatır Ve Süreyya ona tükürür Ve Nalan evin tapusunun kendi üzerinde olduğunu öğrenince çıldırır Ve eşyaları kırıp döker ve Murat Zeynep'in babasının impar etiğini öğrenince babasının kapısına dayanır Ve onu döver kavga ederler ve abisi ile dövüşür Ve Zeynep ayırmaya çalışır Ve Kerim onu götürür Ve Murat Zeynep ten ayrıldığına pişman olur Ve Kerim Zeynep e seni seviyorum der ve barışırlar öpüşürek Murat ın babasının mahkemesi vardır Ve babası hapse girmez ve akşam balo yaparlar Ve Zeynep ve ailesi de gelir ve onlara para dağıtırlar Ve bizim gururumuz para ile ölçülmez diyerek Zeynep in babasını yerlere atarlar ve Zeynep ise para avcısı derler ve Murat ise Selda yı öper ve soyunur Ve sevişerek yatağa girerler Ve Murat ın odasında kapı çalmadan girer ve giyselerini yerden yere dışarı atar ve Selda onu bulur Ve kolyesini onun çantasına koyar Ve ona hırsız muhamelesi yapar Ve ona tokat atar ve babası Ve abisi kıza bağırır Ve annesi yeter artık yeter diye bağıra bağıra ağlar ve kızım suçsuz diye Süreyya Hasan efendiye bağırır kızın benim kocama metreslik yapıyor der ve Hasan ise ve onun oğlu ise bağırır elleri titrer ve onun deli olduğunu herkes anlar yukarı çıkar Ve paraları alır Ve Zeynep in annesi Süreyya'nın saçını çeker ve kavga ederler ve Selda Zeynep in boğazını sıkar Ve ona tokat atar Zeynep ses çıkarmadım çıkarmadım diye bağırır Ve onu döver ve Tokat atar ve Evden gider ve Süreyya kahkalar ata ata Güler benim ile oynamak neymiş diye ve Selda ile Murat sevişirler soyunurlar Ve yatarlar Ve Murat ise kalkar Ve Selda Yen'i hamlelerini yapmaya gider ve Zeynep in babasının evine gider ve babası ile yatağa girer ve kameralar onları çeker ve Zeynep in annesi görür Ve bayılır çığlık atar ve babasına silah çeker ve silah havaya patlar ve Murat Selda nın tüm oyunlarını öğrenir ve Selda ya bağırır Ve ondan ayrılır Ve Zeynep e gider ve merdivenlerden yuvarlanıp düşer Selda hastaneye gider ve Nalan Zeynep i aşalar nasıl bir aşalıksın diye ve Selda ya gider ve derki ikimizinde amaçları ortak der ve Nalan ile Selda iş birliği yapar Ve Zeynep in evlenme günü gelip çatar Ve Murat ise Zeynep e gider ve özür diler öpüşürler ve Murat o geçe ilaçlar yüzünden mide zehirlenmeden olmuştur ve Zeynep onu iter ve Kerim gelir onu öper Murat ağlar ve senin olurum şarkısı başlar Ve Zeynep in evlenme günü gelir ve annesi babasını odaya kilitleyip abisine tokat atar ve düğün olacakken Zeynep ile Kerim kaçar

Aynen dediğin gibi
Geçen bölüm mü daha iyi bu mu @emree-29

Fragman -1 entirkanın dibine vurulacak
Zeynep Kerim ile kaçar Ve Murat gelir ve Kerim ile Murat dövüşürler ve Zeynep evde dayak yer ve Süreyya Nalan'ı rezil eder Nalan bebeğini alır Ve Süreyya yının tüm sırlarını ortaya döker

@vadikızı bölümü nasıl buldun

Fragman -2
Zeynep ile Kerim kaçarlar Ve Zeynep in babası abisi bulur Ve Kerim'i döver ve Süreyya boşanma davası açar Zeynep ise şovunu yapar Ve selda ya haddini bildirir Zeynep ten saklanan miras gün yüzüne çıkar Ve Zeynep ile Selda kardeşimdir? Yoksa kuzenmidir?

Bölümü çok beğendim ama diyaloglu olmayınca okuduğumdan birşey anlamıyorum
yoksa çok güzel ve heyecanlı bir bölüm olmuş😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking