Belli olmaz bu isler hersey olabilir
Olabilir tabii ben olmasını isterim ama yani fragman göstermediler o haberdede yılbaşı
haftası diziler yok diyordu ondan bende yok dedim ama olursa bilemicem😉
Belli olmaz bu isler hersey olabilir
Yılbası Dirilişi etkilememeliOlabilir tabii ben olmasını isterim ama yani fragman göstermediler o haberdede yılbaşı
haftası diziler yok diyordu ondan bende yok dedim ama olursa bilemicem😉
Verilir bence izleyici çıldırır yoksa
haftaya cumayla yılbasının ne alakası varmıs 7 gün geçiyor üstünden ayoll ama bakalımya ben bir haber okudum yılbaşı haftasında ilk hafta sadece diziler
olmayacak diye okudum ondan diyorum varsada bilemicem yani
Aha fragman verilmedi haftaya yeni bölüm yok kesin
Keske abla gelse bu bölüm Moğollardan da bahsettiler imkansız diyememhaftaya cumayla yılbasının ne alakası varmıs 7 gün geçiyor üstünden ayoll ama bakalım
keşke noyanlı bir fragman gelse
haftaya cumayla yılbasının ne alakası varmıs 7 gün geçiyor üstünden ayoll ama bakalım
keşke noyanlı bir fragman gelse
Aslıhanda güzel kızben ne bilim kızz yapanlara söylecen onu bu arada sende oklavanlamı artık neyle
yapacan şu aslıhanı ortadan kaldır uzak dursun ertuğrulumuzdan
Evet firmalar ocakta reklam vermiyormuş bu nedenle diziler ocak ayı ara verme yapacakmisDimi ablacım bende öyle haber okudum yılbaşı haftası diziler olmayacak diye😉
Neden öyle abi?Evet firmalar ocakta reklam vermiyormuş bu nedenle diziler ocak ayı ara verme yapacakmis
orası benimde dikkatimi çekti moğollar defteri tamamen kapanmıstı tekrar moğollarla savasıyoruz demeye basladılar bir noyan süprizi olabilir gerçekten sosyal emdyadan baskı var cnm simonda gittiKeske abla gelse bu bölüm Moğollardan da bahsettiler imkansız diyemem
Evet firmalar ocakta reklam vermiyormuş bu nedenle diziler ocak ayı ara verme yapacakmis
Aslıhanda güzel kız
Doğuya gelin dedi adam Ertuğrulda geliriz demisti Olursa müthişşş olurrr.orası benimde dikkatimi çekti moğollar defteri tamamen kapanmıstı tekrar moğollarla savasıyoruz demeye basladılar bir noyan süprizi olabilir gerçekten sosyal emdyadan baskı var cnm simonda gitti
Halimede çok laf attı kızaheh işte benim okuduğum haberdede bu yazıyordu o yüzden diziler olmayacak
yazıyodu😉
güzelde ertuğruldan uzak dursn bri zahmet halimemle aralarına girmesin
Halimede çok laf attı kıza
Aslıhanda aşık
Tabiki çıkar eminim benHe ya çıkmıştı yine çıkarmı acaba
Tabiki çıkar eminim ben