- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
Dönüşü olmaz umarım.Çocuk sizin yüzünüzden oyu açıkalr açıklamaz hızlı gonzalez gibi kaçtı ayoll
Son albümü güzeldie vlenmene bak filan ama öyle şarkılarına bayılmıyorum kişiliğine zaten gıcığım demet akalınla kağışmaya baslamıs
Daha bu ne ki onu komple forumdan da kaçırtacağız ablama göz koymuş sinsi yılan. @destereÇocuk sizin yüzünüzden oyu açıkalr açıklamaz hızlı gonzalez gibi kaçtı ayoll
Bitirdim, sonuçlar bittikten sonra temize geçmem gerekiyor sadece.dersini bitirdinmi ?
oyaladik seni gündüz kusura bakma
o şarkıya tam verebilirim evet albümün en iyi şarkısıEvlenmene Bak'a alırız bir tam. Senin bizim gibo bahane bulmana gerükte kalmaz hem karışık oyluyorsun.
hosbulduk bebegim
Evlenmene Bak'ı ben de çok severim ne zaman kullanıcan?Evlenmene Bak'a alırız bir tam. Senin bizim gibi bahane bulmana gerekte kalmaz hem karışık oyluyorsun.
Hamleler bizden sorulur canısı@denizz19 dogru zamanda dogru hamleyle bana sarkinin sözunu dinlettin ve listemde cok pis dengelerin degismesine sebep oldun
Evlenmene Bak'ı ben de çok severim ne zaman kullanıcan?
@denizz19 dogru zamanda dogru hamleyle bana sarkinin sözunu dinlettin ve listemde cok pis dengelerin degismesine sebep oldun
Haftaya Düga, sonra Aşk Eşittir Biz var. Onu 2li elemenin birinde kullanırım.