resmen iftira cem karaca için hiçbir hafta kötü demedim kısmet bu haftayaymışHadi oradan sana göre Cem amca her hafta berbat
umarım elenirsinHakettin sende
resmen iftira cem karaca için hiçbir hafta kötü demedim kısmet bu haftayaymışHadi oradan sana göre Cem amca her hafta berbat
umarım elenirsinHakettin sende
Yalnız Padişah ile Kıskıvrak'ı kullanmıştım.Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim bana böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme
resmen iftira cem karaca için hiçbir hafta kötü demedim kısmet bu haftayaymış
umarım elenirsin
Yalnız Padişah ile Kıskıvrak'ı kullanmıştım.
Yahu o ne anlar şarkıdan bırak şunuYalnız Padişah ile Kıskıvrak'ı kullanmıştım.
Yahu o ne anlar şarkıdan bırak şunu
Ayy bırak şu bidon göbekliyibak ya illa uğraşacak çocukla @batuhankaralar gayet güzel müzikten anlar o
Ayy bırak şu bidon göbekliyi
Sensin bidon lahana turşusu Ayrıca müzikten gayet iyi anlarım kliplerini yorumlayayım istersenAyy bırak şu bidon göbekliyi
Göbüş biraz kibarlaşmış hali zaarbak yaa neler diyor o göbüşüyle bile tatlı benim kardeşim
Yorumla kaale almam kiSensin bidon lahana turşusu Ayrıca müzikten gayet iyi anlarım kliplerini yorumlayayım istersen
Göbüş biraz kibarlaşmış hali zaar
Yorumla kaale almam ki
Ziynet şahaneydi dimi menoOylarımı Pazar günü kullanmıştım ama değerlendirme yapmayı unutmuşum. Ha yine de değerlendirme yapacak mıyım tabi ki hayır. Şurada sonuçlar açıklanacakmış zaten gece 10'da. Açıklanınca görürsünüz neler olacağını. Neyse bunu belirteyim dedim oy kulanmadığımız sanılmasın, @Bully gibileri rahata kavuşmasın hemen.
@destere la yine ortalığı birbirine katıyorsun heryeri sıvıyorsun bize haber vermiyorsun. Çok ayıp bir şey bu çağırsaydın da beraber gömseydik.
Oylarımı Pazar günü kullanmıştım ama değerlendirme yapmayı unutmuşum. Ha yine de değerlendirme yapacak mıyım tabi ki hayır. Şurada sonuçlar açıklanacakmış zaten gece 10'da. Açıklanınca görürsünüz neler olacağını. Neyse bunu belirteyim dedim oy kulanmadığımız sanılmasın, @Bully gibileri rahata kavuşmasın hemen.
@destere la yine ortalığı birbirine katıyorsun heryeri sıvıyorsun bize haber vermiyorsun. Çok ayıp bir şey bu çağırsaydın da beraber gömseydik.
La gitmiş listemde olmayan bir şarkıyı bulmuşsun. Pek dinlediğim bildiğim bir şarkısı değilmiş. Sanırım düşük vermiş olabilirim. Ha düşük dediğim de yine de yarıdan aşağı almamıştır diye düşünüyorum.Ziynet şahaneydi dimi meno
Valla kimi gömeceğim hiç belli olmazdı önüme gelene saydırabilirdim. Geç kalsam da @destere yi kaçırmış da olsam @Bully ile başladım işe yukarda ben. destere gelince desteklerini esirgemeyecektir.Aaa @destere kız düşkünü ile bir olup bizi gömecektin hee
Yapma meno senin gibi sağlam dinleyiciler de böyle yapıyorsaLa gitmiş listemde olmayan bir şarkıyı bulmuşsun. Pek dinlediğim bildiğim bir şarkısı değilmiş. Sanırım düşük vermiş olabilirim. Ha düşük dediğim de yine de yarıdan aşağı almamıştır diye düşünüyorum.
Valla kimi gömeceğim hiç belli olmazdı önüme gelene saydırabilirdim. Geç kalsam da @destere yi kaçırmış da olsam @Bully ile başladım işe yukarda ben. destere gelince desteklerini esirgemeyecektir.
La gitmiş listemde olmayan bir şarkıyı bulmuşsun. Pek dinlediğim bildiğim bir şarkısı değilmiş. Sanırım düşük vermiş olabilirim. Ha düşük dediğim de yine de yarıdan aşağı almamıştır diye düşünüyorum.
Valla kimi gömeceğim hiç belli olmazdı önüme gelene saydırabilirdim. Geç kalsam da @destere yi kaçırmış da olsam @Bully ile başladım işe yukarda ben. destere gelince desteklerini esirgemeyecektir.
Telafi ederiz bunu ileriki haftalarda sana güveniyorum. Daha iyi şarkılar gelecektir bu haftadan sonra. Bence bu geçiş haftasıydı.Yapma meno senin gibi sağlam dinleyiciler de böyle yapıyorsa
Haftaya kuvvetle muhtemel Senin Olsun gelecekTelafi ederiz bunu ileriki haftalarda sana güveniyorum. Daha iyi şarkılar gelecektir bu haftadan sonra. Bence bu geçiş haftasıydı.