Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E yani o tarz bir cümle kurulmayacağı anlaşılmıştır geçen yıldan sonra. :A

Neyse saati 5 yapmışız yatayım ben , ne ara bu kadar olduysa artık. Sağlam sıvamışız yine gece gece, hem de @destere siz büyük başarı cidden. :A

İyi geceler cümleten sayın yoldaşlarım. :) Sabah konunun bu duruma geldiğini görünce @mrt-06 in vereceği tepkiyi merak ediyorum. :A Genelde @Çiğdem- in konularında olurdu bu muhabbet, bu sefer Atacan'a rastladı. :A :A
İyi geceler ben de HoC'a kaçayım sonra da yatarım. Yine sıvamadan duramadık maşallah :A

Demarkenin bir anketi vardı "nasıl bir derbi izlemek hoşunuza gidiyor?" diye biliyosundur belki. Herkes olaylı, vahşet dolu derbilerden yana oy kullanmıştı. İşte bu adam gibi adamlık bizi cezbeden şey :A Dünyanın en saykodelik taraftar kitlesi barınıyor bu ülkede :A
İşte hem kaos, vahşet isteriz hem de temiz bir lig adaletli hakemler bekleriz o da bizim dengesizliğimiz :A
E yani o tarz bir cümle kurulmayacağı anlaşılmıştır geçen yıldan sonra. :A

Neyse saati 5 yapmışız yatayım ben , ne ara bu kadar olduysa artık. Sağlam sıvamışız yine gece gece, hem de @destere siz büyük başarı cidden. :A

İyi geceler cümleten sayın yoldaşlarım. :) Sabah konunun bu duruma geldiğini görünce @mrt-06 in vereceği tepkiyi merak ediyorum. :A Genelde @Çiğdem- in konularında olurdu bu muhabbet, bu sefer Atacan'a rastladı. :A :A

Youtube açılınca sevinçle oraya koşturdum benim vakit geçti orada zaten izlenecek baya bir şey birikmişti :A Sonra buraya uğradım burada da sıvaya denk geldik işte :A

Neyse ben de yatıyorum iyi geceler :)

Son düzenleme:
En iyi Türkçe'yi kullanan üye. @OzaN @sürgünüm @mrt-06 @Bully

En Çok Konuştuğun Üye + En İyi Anlaştığın Üye+ En Sevdiğiniz Üye @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Ahmad @Mr.At @Bully @denizz19 @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @Forumdash @Billy Kane @MayısKralı @Tolstoyevski
@MasacRE- @cookies @turkuazz @Yakamoz-Asi @OzaN @Yiğitt @ozgur2133 @EFE UYSAL @eskici @ozmoturk
Unuttuğum üye vardır kesin:sleeping:

En Güzel Avatarlı Üye : @Harunnn60 @Ahmad @turkuazz @Billy Kane @Forumdash
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Çiğdem- (Yarışma vs) @xemrexxx ( komikli konuları)
@sürgünüm ve @Aserat ( dizi konuları)
En Çok Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @destere @xemrexxx @denizz19 @Bully @Mr.At @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye : @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Tolstoyevski @Forumdash
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski @Tzira @MasacRE- @Bully @Sherlock
En İyi Yönetici: @Harunnn60 ve tüm moderatörler :A
En İyi Editör: Tüm editörlerimiz:yum:
En Geveze Üye + En Aktif Üye : @Çiğdem- @destere @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @Bully :grin:
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2016'nın Çıkış Yapan Üyesi:
@dosimosi @MasacRE-
En Komik Üye: @Çiğdem- @xemrexxx @destere @beyazsoy
veeee @pompy :F
En Sinirli Üye: @Bully (Anlarsın:tongue::F)
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL (Kafaya birşey koydunuz mu ısrar ediyonuz. :tongueout:)
En Sportmen Üye: @OzaN (Yarışmalarda elenmesine rağmen yinede mütevaziliğini koruyor. :A @Bully 'de azcık diyelim. @batuhankaralar da kötü sonuçlar almasına rağmen çok ses yapmıyor :A
@denizz19 ? 404 not found :mask:

En Ciddi Üye: @OzaN @Bully @mrt-06 @dosimosi @yakamoz-Asi Şurada anlaşalım artık siz ciddi insan değilsiniz ama bazen ciddi anlarınızı oluyo sizde de tuhaf duruyor bırakın şu huyunuzu. :F :F

En Özlenilen Üye: @china_shangai :(
En tarafsız/objektif üye: Malesef inanmıyorum böyle bir üye olduğuna... :handfist:
En Eğlenceli Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere
En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- :F Her türlü soruna karşı '':F'' şu smiley ile cevap veriyor.
En Duygusal Üye: Malum üye🙂T) birde @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Çok Rastladığınız Üye: @dosimosi @Çiğdem- @destere @sokak sanati @denizz19
@xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: :raisedhands::handfist: Maskiş ve Vadiş:tonguewink::hearteyes:

En Çok Ortak Nokta: @Ahmad @Mr.At @Çiğdem- :hearteyes::kissingclosed:

Eee bu kadar övdük o zaman desteklerinizi bekleriz MS'de Shakira'ya :A:hearteyes:
giphy.gif

Unuttuysam birkaç üyeyi affola. Çok yordu bunları yazmak.. :F
Ben de varmışım listede yeni gördüm, teşekkürler Haro. :)

Çok teşekkür ediyorum canım kottiriğim, kardeşim benim hislerimiz karşılıklı :A Ama eğlenceli ve sportmen kategorilerine ekleyebilirmişsin beni. ss

Teşekkürler. :D

Çookk teşekkür ediyorum Zeyno'm, canım arkadaşım, duygularımız karşılıklı biliyorsun. :bhr: :love1:

Beni de ilk sıraya koymuşsun hep, gerçi şaşırdım mı şaşırmadım tabii. :A

Eyvallah abicim çok mutlu ettin beni, teşekkür ediyorum, ben de seni seviyorum. 😉
Rica ederim Yumişim :A

Sen de çok şey yapma şimdi. :) Breaking Bad için yaptığın güzel yorumlardan dolayı seni listeye almış olabilirim. 2x10'daki gibi 4.5/10 puan verirsen en tepeye çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz? :A
Saltanat dediğin şey nedir ki bugün varsın yarın yoksun. :A iyi bir yorumcu olduğumu dile getirmen bile kafi .ss

ama beni daha fazla övmüştü haliyle :)

senin benimle oynaştığını iddia ediyor @mrt-06 :) pis codminimizin fantazi dünyası çok geniş :))

yazılan mesajın silindiği nerde görülmüş:) @mrt-06 öyle bişey yapsın isyan çıkarırım buraları yakarım :)

bu @Çiğdem- in palyaçosundan çok daha karizmatik:) en azından ufakta olsa bamyası var bunun :)

bu şekilde sahip çıkacaksan beni kendi halime bırak daha az hasar alırım :)

yanlışım olsa ben kendi yüzümü duvara vururum oysa bizde yanlış olmaz sen aynı duruma düşsen karizmam çizilmesi pahasına seni savunurdum ama sende nerde o dayanışma ruhu :) pis isveçli çayınıza zehirmi kattı naptıysa dünden beri senle @Doğu da tuhaflaşmalar var :)

hogatha bizden biri ama :) isveçin dağlarından gelip güzelim memleketimizin bağlarındaki muhteşem sıvacı gurubuna çatan iç karışıklık ve kaosa yolaçan dosiyle birmi tutuyorsun onu :))
hhahaha ayy ben palyaçoya değil seni hep forumun tolgaçeviği olrak gördüğü itiraf programınada bazı konularada hep söylemişimdir cnm tolgada sapık espirilerle ünlenmiş birisi tarzınızda uyuyor :A :A .A @Harunnn60 @mrt-06
arkadasim-hosgeldin_4262964130.jpg

hhahaha ayy ben palyaçoya değil seni hep forumun tolgaçeviği olrak gördüğü itiraf programınada bazı konularada hep söylemişimdir cnm tolgada sapık espirilerle ünlenmiş birisi tarzınızda uyuyor :A :A .A @Harunnn60 @mrt-06
Şişirme şunu ya. .ss

Hahaha temsili ben. :F
Pek becerebileceğimi düşünmediğim bir liste. Zaten Nisan gibi geldim yazın da çok ara verdim, yani çok detaylı bir liste hazırlmam zor. :) Ama bir şeyler karalayacağız diye söyledik yapmazsak olmaz. Söz ağızdan bir kere çıktı sonuçta. :) Ara ara aktif olabiliyorum bir çok şeyi kaçırabiliyorum. Bu yüzden yazmadıklarım veya unuttuklarım kusuruma bakmasınlar. :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN, @Arslan Bey, @Sherlock
En Çok Konuştuğun Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @Polat Şaşmaz, @takas, @sürgünüm, @Çiğdem-, @dosimosi, @MasacRE-
En Güzel Avatarlı Üye: -
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm, @Bully, @OzaN, @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @OzaN, @sürgünüm, @Tolstoyevski, Kendimi de yazardım da kendimi bir yerde kullanmak istemiyorum listemde. :A
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Forumda birileriyle pek özel mesaj yoluyla konuştuğum söylenemez. :) Yarışmalar var o kadar. :A
En İyi Anlaştığın Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @Tolstoyevski, @sürgünüm, @dosimosi,
En Sevdiğiniz Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @takas, @Polat Şaşmaz, @sürgünüm, @-KADİR-, @Çiğdem-, @Bully, @dosimosi, @Maskeli Fedai, @HeisenBerg, @EFE UYSAL unuttuklarım olabilir kusuruma bakılmasın artık. :)
En Güzel Kullanıcı Adı: -
En İyi Yönetici: @Bully, @mrt-06,
En Başarılı Editör: Pek bir fikrim yok detaylıca incelemediğim için.
En Geveze Üye: @xemrexxx :A
En Aktif Üye: Bunda da pek bilgili değilim takip edemiyorum. :)
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE-, @Sherlock, @dosimosi,
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: -
En Sportmen Üye: @sürgünüm, @MasacRE-, @HeisenBerg, @tolgab, @EFE UYSAL , @legolas9900, @Bully
En Ciddi Üye: -
En Özlenilen Üye: @china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: Kendimi objektif ve tarafsız görüyorum ama yazmak da istemiyorum doğrusu. :A
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @destere, @Doğu, @MasacRE- ve sıva diğer ekibi elbette. @eskici ne kadar bazen facia da olsa ara ara eğlenceli oluyor. :A @DarkLeqenD de iyidir. :A @xemrexxx de arada eğlenceli oluyor. :A
En Sabırlı Üye: -
En Duygusal Üye: -
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Doğu, @Since2011, @takas
En Çok Rastladığınız Üye: Dikkat edemiyorum pek kime rastlarsam sohbet ediyorum işte. :A
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Doğu, @Since2011, @sürgünüm, @OzaN, @Tolstoyevski, @destere, @MasacRE-, @Sherlock, @Bully (hey gidi beyaz saçlı kardeşim) :A

Baya uğraştırsa da yaptık bir şeyler işte. Dediğim gibi unuttuğum elbet olmuştur kusuruma bakmasınlar artık. :)
Teşekkür ederim. :D

bak bu daha güzel bir benzetme oldu affetttim seni ayrıca şu işe yaramaz sümüklü codmin kardeşinin etkisinde kalma aramızı bozmaya çalışıyor :)

hhahaha aman benim iltifatımdan ne olur cnm üstü kapalı sapıksın diyorum :A :A :A
iltifat dedin batırdın işi gerçekler bunlar diyecektin :))

Gerçek ''biz'' in algı başarisi @faruk @Forumdash dinle:A
Şimdide benim gerçeklik damgamı mı çaldın biraz kendin ol. :A

Neyse ki ben ve @mrt-06 senin gerçek yüzünü ortaya cıkaracaz :A artık algı operasyonu yapamacan :A
Bu yılanı sadece biz çözdük dilerim herkes gerçekleri görür. :A

bak bu daha güzel bir benzetme oldu affetttim seni ayrıca şu işe yaramaz sümüklü codmin kardeşinin etkisinde kalma aramızı bozmaya çalışıyor :)

Sümüklüyü bana mı dedin? :)

hhahaha ayy ne yapacam ben sizinle :F :F :F

hep aklıma petrol krallarından şu sahne geliyor ayoll :F

26:00 - 27:00 arası 1 dakıkayı izleyin üçümüz varız o sahnede :A :A :A

Son düzenleme:
Djokovicte formsuz meydan pis Murraye kaldı :( Nadal gelip bu bosluktam faydalanmalı.Espanyolada Ronaldo calima dizmisti hemde pozisyonu golle bitirmisti :A

Ya sen Beşiktaş'lı adamsın, ne demek geçen sene futboldan ümidini kesen renklilerin yeni sporunuda en az futbol kadar seviyorum. 😵

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: @MEnes @Doğu @Polat Şaşmaz @takas @-KADİR- @-KADİR-
En Güzel Avatarlı Üye: @yatutarsa
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @OzaN
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @takas
En İyi Anlaştığın Üye: @takas @arslan Bey @MEnes @Polat Şaşmaz @Doğu
En Sevdiğiniz Üye: @takas @arslan Bey @Polat Şaşmaz @MEnes @Doğu @-KADİR-
En Güzel Kullanıcı Adı: @MEnes
En İyi Yönetici: @mrt-06
En Başarılı Editör: -
En Geveze Üye: @xemrexxx @destere @Çiğdem @Denizz19 vs tayfası
En Aktif Üye: @xemrexxx @denizz19
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @takas
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: -
En Fanatik Üye: @takas
En Sportmen Üye: -
En Ciddi Üye:
En Özlenilen Üye: @china_shangai @Arslan Bey @Prncss vs daha çok var uzun zaman oldu artık yazmama gerek yok unututtular bizi
En Tarafsız / Objektif Üye: -
En Unutulmayacak Üye: @China_Shangai
En Eğlenceli Üye: Sıvacı tayfası kendilerini biliyorlar
En Sabırlı Üye: MEnes
En Duygusal Üye:
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Sıvacılar Grubu kendinizi biliyorsunuz
En Çok Rastladığınız Üye: -
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @MEnes @takas @Doğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar