Güneydoğu - 4.Bölüm

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,774
Puanı
610
Güneydoğu - 4.Bölüm

İlyas eve gelir

Meryem : Noldu Hızır nerde ?
İlyas : Kaza yaptı artı kayıp !
Meryem : Ne ?
İlyas : Ulaşamıyoz yenge !
Hayriye : Uy buda mı başumuza gelecekti !
Meryem : Anne tamam bi dur ! Peki nolduda kayboldu ?
İlyas : Bir silah tüccarı yani abim bir devlet adamıyla beraber kaçırıldı !

Hızır eve gelir

Meryem : Hızır ?
İlyas : Abi !
Hızır : Sakın gelmeyin üstüme ! Yatıcam yorgunum !

İkiside şaşırır

---------------------------------

Erhan : Noldu Cahit ?
Cahit : Yok bişey daha !
Erhan : Allah allah !
Cahit : Muhsinede haber verdik ama yok bişey daha !
Erhan : Napıcaz ?
Cahit : Bilmiyorum Erhan !

Polat gelir

Erhan : Abi ?
Polat : Erhan üst baş ayarla !
Cahit : Nerdeydin abi ?
Polat : Irakta !
Cahit : Yuh orda mı !
Polat : Zor döndük !
Cahit : Hızır Çakırbeyli ile mi ?
Polat : Sen nerden biliyorsun ?
Cahit : Kardeşi İlyas'la beraber arıyorduk !
Polat : Hemen birini mi buldun ?
Cahit : Abi ya !

Polat sırıtır ve odasına geçer
Başbakanı arar

Polat : Başbakanım Hocaya da mesaj iletin lütfen ben devlet koruması altında Mafyaya dönüyorum !

-----------------------------------

Şahmer telefondadır

Şahmer : Efendim Polatlar 2 güne masa kurcakmış ve işlerini bitircem ! Evet sonsuza dek yok olacaklar !

-----------------------------------

2 GÜN SONRA

Hızır ve İlyas Polatın evine gelmiştir
Masada toplanırlar
Başbakan , Hoca , Polat ve Hızır vardır

Hoca : Mafyayamı dönüyorsun ?
Polat : Evet ve Hızır kabul ederse onunla Güneydoğu Masasını kurcam !
Hızır : Ama Ünal Kaplan'ın masası ?
Başbakan : Ünal kaplan bişey yapamaz !
Polat : CİA onu tutuklamış !
Hızır : Ohaaa !
Polat : Daha onun işi bitmedi !
Hızır : Ulan 52 haftadır yapamadığımı siz yaptınız !
Polat : Arkanda Devlet olursa !
Hızır : Herkes senmi satsın arkadaşını !
Polat : Ne dedin lan sen ?
Hızır : Aslan Akbeyle Çakıra ihanet ettin !
Polat : Ne mal olduğun bile belli değil ! Daha dün Süleymanla işim olmadı diyen sendin !
Hızır : Benim ne mal olduğum belli !
Al sık kafama !
Hoca : Beyler durun !
Polat : Hoca kes sesini ! Çıkar lan ozaman silahını !
Başbakan : Polat !
Hızır : Al lan !

Hızır silahı çıkarır
Şahmer uzaktan sniperla bekliyordur

Şahmer : Hadi canım birbirini mi vurcaklar ?

Polat kalkar

Polat : Tek Devlettir bu Türkiye !

Polat Hızıra 2 el ateş eder
İlyas silah sesini duyunca içeri girer

İlyas : Abi ??

Polat dışarı doğru bakar

4.Bölüm Sonu

ben sihirli annemden haksızlık dolayı bitti ben burda başlattım maskeli fedai polat şaşmaz herkesi sihirli anneme karşı kışkırttı devlet düşmanı din düşmanı diye şikayet ettiler
ben ramazanda sırı yayından kaldırdım dedimki pazartesi saat 21 gibi yaz dedim o ramazanın ilk gününde salı 12 de yayınladı ramazanda haftalık yayınla dedim @cookies e taksim tv zamanında saat 23 te oyüzden @S.G.A.T. KAÇTI Diziyi revan istedi ama doktorr oldu grifin tv ye ama teklifi hafta içi hergündü bende üniversitenin saatinden kabul etmedim ve sihirli annem hafta içi hergün olucaktı ama ben kabul etmedim ardından forumda mrt-06 nın kanalına teklif yolladım ama @xemrexxx araya girdi bozdu ve 20.bölümde final ölüm cenaze töreni ve dünya yandı @emree-29 güzel olmuş

Son düzenleme:
Çok beğendim bölümü emeğine sağlık Polatla Hızır iyi ikili oldular valla

Son düzenleme:
Elimizde 8.Bölüme kadar senaryo var 2 hafta boyunca 2 bolum yayinlicam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimizde 8.Bölüme kadar senaryo var 2 hafta boyunca 2 bolum yayinlicam

Doğuş holding ve kanal d de pelin yüzünden haksızlıklar yaptı bir dizi yüksek reytingi alınca
bir diziye güvenip diğerlerine haksızlık yaparsan o dizi çarpılır mesela örneğin tims Muhteşem yüzyıl kösem neden yükselemiyor sihirli anneme haksızlık oldu diye
sizin dizinin başlıyamama sebebide bu haksızlık tedavi edilmeli 1 tanesi tedavi edildi Bari küçük ağanın oyuncularını alsalar ama sıkıntı şu gani müjde iyi iş yaptı birce akalay haksızlığa uğradı pelin tarafından işsiz kalmasındansa Hayat bilgisine benziyen bir dizide oynaması iyi

Doğuş holding ve kanal d de pelin yüzünden haksızlıklar yaptı bir dizi yüksek reytingi alınca
bir diziye güvenip diğerlerine haksızlık yaparsan o dizi çarpılır mesela örneğin tims Muhteşem yüzyıl kösem neden yükselemiyor sihirli anneme haksızlık oldu diye
sizin dizinin başlıyamama sebebide bu haksızlık tedavi edilmeli 1 tanesi tedavi edildi Bari küçük ağanın oyuncularını alsalar ama sıkıntı şu gani müjde iyi iş yaptı birce akalay haksızlığa uğradı pelin tarafından işsiz kalmasındansa Hayat bilgisine benziyen bir dizide oynaması iyi
@pompy Vadi başlasın kendi dizimi bitiririm ! Rakibim sensin yoksa diğerleri umrumda değil Eflatun falan

@pompy Vadi başlasın kendi dizimi bitiririm ! Rakibim sensin yoksa diğerleri umrumda değil Eflatun falan

ben televizyondaki dizilerden bahsettim Arka sokaklarda bomba yasak dizilerde Aniden patlamalı ama masanın demir olması lazımki o patlamadan kurtulsunlar mesela bişey yokten aniden patlama yani güzel çirkindeki gibi vadi bile başlarsa bile öyle yapmak zorunda

ben televizyondaki dizilerden bahsettim Arka sokaklarda bomba yasak dizilerde Aniden patlamalı ama masanın demir olması lazımki o patlamadan kurtulsunlar mesela bişey yokten aniden patlama yani güzel çirkindeki gibi vadi bile başlarsa bile öyle yapmak zorunda
Merak etme ama bunları 9.bölümde falan yaparım

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking