adımız çıkmış bir kere oysa forumda sapık sıralaması yapılsa anca 350. sırada kendime yer bulurum kızlar bile benden daha sapık )Hemen aklın nereye gitti. Sövüş dedim. @destere bile bu kadar değil.
adımız çıkmış bir kere oysa forumda sapık sıralaması yapılsa anca 350. sırada kendime yer bulurum kızlar bile benden daha sapık )Hemen aklın nereye gitti. Sövüş dedim. @destere bile bu kadar değil.
Erkek değil miyiz hepimiz aynıyızBiliyorum ablam.
Pis kuduz. Bugün bi sitede kız yazdı bende böyle oldum.
Biliyorum ablam.
Pis kuduz. Bugün bi sitede kız yazdı bende böyle oldum.
adımız çıkmış bir kere oysa forumda sapık sıralaması yapılsa anca 350. sırada kendime yer bulurum kızlar bile benden daha sapık )
Merak etme seninde bende yerin ayrı zamanın atıştık kötü olduk ama kapattık artık ve ben seni hep çok sevmişimdir
Sövüşelim mi?
Aynen abla. Her ne kadar sinsi deniz bizi yapmacık bulsada bunlar gerçek.
Kimin daha efsane olduguna tek bir kisi karar verebilir o da @Bully dirHatta ben daha efsaneyim dimi kanka
YOK sevisinKıskanıyor benimle senin aramızda ki bağı bu deniz bana gargara yapıyor abla.s.s Sende hep onu savun bende Çiğdemciyim artık.
Sövüşelim mi.
Sevsinler birbirlerini yani yanlis anlasilma olmasin😱 neeee yapsınlar nee abooo
Sevsinler birbirlerini yani yanlis anlasilma olmasin
Şarkıcılara bakımda favorilerim Cem Karaca ve Sibel Can [emoji2] bu ikili ile yarışan arkadaşlara bol şanslar [emoji2] umarım ikiside final yüzü görür.
Bu ikilinin şarkılarını genel olarak beğeniyorum ablam yoksa şarkılara bakmadım.benim şarkıma baktınmı deniz seki
Bu ikilinin şarkılarını genel olarak beğeniyorum ablam yoksa şarkılara bakmadım.