MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Bana hangisi iyi dedin ve ben de Dur Yavaş daha iyi dedim. Bu yorumu yaparken şarkılar belli değildi zaten. Yani en sevdiğim bu olur tam puan veririm demedim.

@MasacRE- inşallah büyük bir topluluk içinde çişini tutamaz altına yaparsın ve rezil kepaze olursun.

Bak sayemde her hafta yeni yeni beddualar geliştiriyorsun ben daha ne yapayım senin için :A

@Bully haftanın hayal kırıklığısın. Diğer turuncu arkadaşı örnek al biraz. :(

Diğer arkadaşlara teşekkürler güzel puanlar için. Bu enfes şarkı ve yorumu beğenmeyenleri anlamak mümkün değil. Az puan verenleri biraz olsun anlayabilirim çünkü bu hafta hemen herkes iddialı şarkılarla gelmiş. :):)

Çok abartıyorsun bu durumu. Ben sana şarkı ismi vermedim ama sen bana iki şarkıdan fikrimi sordun. Mesela soo ya ben Karar Verdim şarkısını kullan dedim ve tam verdim. Bu onun gibi bir şey.

Attığım resmi görmedin heralde. Dur Yavaş iyi alır benden dedin, şarkı konusundaki yorumun ortada, özelden tavsiye edişin ortada verdiğin puan ortada.

@batuhankaralar oyları
11 Puan: Fettah Can
10 Puan: Ariana Grande
9 Puan: Nilüfer
8 Puan: Neşet Ertaş
7 Puan: İrem Derici
6 Puan: Gökhan Türkmen
5 Puan: Shakira
4 Puan: Candan Erçetin
3 Puan: Deniz Seki
2 Puan: Ziynet Sali
1 Puan: Sibel Can

@MEnes hala beni şaşırtmanı bekliyorum ama o gün gelmeyecek gibi. ss
Öyle görünüyor. Ama kim bilir belki de o gün yarındır veya yarından yakındır. :A :A
@MEnes ne istiyorsun lan daha allahtan belanı mı.s.s
Diğer şarkıların yanında çok da iyi gelmemiş demek ki. Bi de söylemiştim sanatçılar azaldıkça puanı azalabilir diye yapacak bir şey yok. :A
@MEnes lan sen adamın dibisin. Best of moderatörs :A
Thanks dostum. :A Bu kadar sıvamayın la bi garip oluyorum. :A
@MEnes çok teşekkürler :D

@MayısKralı en yüksek puan 11 puan ve bence 6 puan gayet iyi :) 1 ya da 2 verenler var o yönden düşün.
No problem bro, dinleme listemde olan şarkıdır severim. :D
@MEnes @Mr.At @Bully @MasacRE- hepinize ayrı ayrı çoook teşekkürler :A
Ne demek böyle efsane şarkılara böyle puanlar verilir. :A

Öyle görünüyor. Ama kim bilir belki de o gün yarındır veya yarından yakındır. :A :A

Diğer şarkıların yanında çok da iyi gelmemiş demek ki. Bi de söylemiştim sanatçılar azaldıkça puanı azalabilir diye yapacak bir şey yok. :A

Thanks dostum. :A Bu kadar sıvamayın la bi garip oluyorum. :A

No problem bro, dinleme listemde olan şarkıdır severim. :D

Ne demek böyle efsane şarkılara böyle puanlar verilir. :A

Pis riyakar. Fişini tez vakit keseceğim..

@Doğu oyları
12- Neşet Ertaş
11- Sibel Can
10- Cem Karaca
9- Candan Erçetin
8- Deniz Seki
7- İrem Derici
6- Fettah Can
5- Shakira
4- Gökhan Türkmen
3- Ariana Grande
2- Nilüfer ve Feridun Düzağaç
1- Ziynet Sali - Başrol

Öyle bir şey yapmadım, duygu sömürüsü yapma bana. ss Bir tek Fettah Can'a tam puan sözü verdim ki şarkısını da çok seviyordum zaten. Önümüzdeki hafta toparlarız diye umuyorum. :A

Bilemiyorum yani son haftalarda sana güveniyorum artık.:A

@batuhankaralar bu hafta çok mahcup oldum ama sana defalarca tam verdim sorun yok.:A

@Bully haftanın hayal kırıklığısın. Diğer turuncu arkadaşı örnek al biraz. :(

Diğer arkadaşlara teşekkürler güzel puanlar için. Bu enfes şarkı ve yorumu beğenmeyenleri anlamak mümkün değil. Az puan verenleri biraz olsun anlayabilirim çünkü bu hafta hemen herkes iddialı şarkılarla gelmiş. :):)
Ben yetişememiştim, yoksa Unut Sevme ile gel derdim ama o bile çok yüksek alamayabilirdi, çünkü hafta cidden zorluydu. :(

Puanlara bakılırsa elenmezsin zaten ben Candan yorumunu pek beğenmedim sadece. :D