birazdan kaybolurum seni sokak dümbeleğiyle başbaşa bırakıyorum
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadımDestere yesin dissi boşver aman sende neye taktın.![]()
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadım)
@Çiğdem teşekkürler kız.
Nice tam puanı sadece Sibel'e verdin diye haykıracaktım ki alttaki mesajları okudum, her zamanki hatalarından birini yapmışsın.![]()
hogathayla aramızda geçen oylaşmalar kimseyi ilgilendirmezSayılmaz ki kız bundan sonra oyların..
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadım)
@Çiğdem teşekkürler kız.
Nice tam puanı sadece Sibel'e verdin diye haykıracaktım ki alttaki mesajları okudum, her zamanki hatalarından birini yapmışsın.![]()
benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememişDestere yesin dissi boşver aman sende neye taktın.![]()
Güzel puan verdiğinde ne zaman teşekkür etmedik?oylarım açıklandığında bana bir teşekürü çok görmezsn umarım pis codimin
neyse ben kayboldum dün @dosimosi ye yaptığın gibi arkamdan dedikodu yapmazsın umarım)
benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememiş
ayy bende @sokak sanati niye beddua okuyor diyorum hahaha![]()
![]()
![]()
Zaten @destere'nin bir işe yaradığına şahit olmadım henüz.benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememiş
ayy bende @sokak sanati niye beddua okuyor diyorum hahaha![]()
![]()
![]()