'Bizim Foruma Dair Yılbaşı Özel' Konukları Belli Oldu!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
2017.jpg

Eflatun ve Çiftler Yarışıyor'un yapımcısı MK Yapım'dan, 31 Aralık gününe özel yeni iki program geliyor. Sadece yeni yıla gireceğimiz günde geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan Bizim Foruma Dair Yılbaşı Özel ile Güle Güle 2016 programları yayınlanacak. Bizim Foruma Dair programında eğlenceli sohbetlerin yanında konuklarımız arasında rekabeti bol yarışlar olacak iken, Güle Güle 2016'da ise 12 ay boyunca Fav10'un karnesini çıkarıp unutulmaz anları tekrar hatırlamanızı sağlayacak.

Not: Programlar gündüz 10-11 gibi yayınlanacak. :X

2017.jpg

Eflatun ve Çiftler Yarışıyor'un yapımcısı MK Yapım'dan, 31 Aralık gününe özel yeni iki program geliyor. Sadece yeni yıla gireceğimiz günde geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan Bizim Foruma Dair Yılbaşı Özel ile Güle Güle 2016 programları yayınlanacak. Bizim Foruma Dair programında eğlenceli sohbetlerin yanında konuklarımız arasında rekabeti bol yarışlar olacak iken, Güle Güle 2016'da ise 12 ay boyunca Fav10'un karnesini çıkarıp unutulmaz anları tekrar hatırlamanızı sağlayacak.

Not: Programlar gündüz 10-11 gibi yayınlanacak. :X

umarım yıldızlar çiftleşiyordaki muhteşem organizasyonuna benzetmezsin bu etkinliği :))

ben yılbaşında olmucam forumda survivorada ara vericez ogün yapılmış programları dizileri diğer gün gelince bakar yorumlarım @MayısKralı burdan @pompy ve @Aserat gibi oan birşeyler yapacakalrada söylemiş olayım :A

abartinin-suyunu-cikaran-yilbasi-hurafeleri-2.jpg

BİZİM FORUMA DAİR YILBAŞI ÖZEL KONUKLARI BELLİ OLDU!

2016'NIN SON KONUKLARI SEVİLEN MODERATÖR HARUNNN60 İLE BERBAT ESPRİDE ÇIĞIR AÇAN ÜYE ESKİCİ OLACAK. KENDİLERİNE SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULAR VARSA SORABİLİRSİNİZ. ANCAK SORULAR KİŞİSEL BİLGİLERİ OLMASIN ÇÜNKÜ O SORULARI BEN SORUYORUM :A

@dosimosi @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @cookies @GunesinOglu @vadikızı @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @eskici @xdragxx @Tolstoyevski @MayısKralı @DarkLeqenD @RüzgarGülü @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @OzaN @turkuazz @sokak sanati @yakamoz-Asi @soo @MEnes @cevaa @ozmoturk