@vadikızı ile @Çiğdem- e benzyiro babaanneler @dosimosi de gördüm sankibu fanlar @EFE UYSAL ı çatlatır yine
@cookies @gizem ak @mrt-06 @denizz19 @Aserat @Bully @eskici @Harunnn60 @Forumdash
hahaha ayy çok şirinler şu hürrem kılığına giren baanne çok tatlı maşşllah@vadikızı ile @Çiğdem- e benzyiro babaanneler @dosimosi de gördüm sankibu fanlar @EFE UYSAL ı çatlatır yine
@cookies @gizem ak @mrt-06 @denizz19 @Aserat @Bully @eskici @Harunnn60 @Forumdash
işte böyle fanlarımız var böyle dolaşıyorlar dışarıdahahaha ayy çok şirinler şu hürrem kılığına giren baanne çok tatlı maşşllah![]()
hhahah tövbe tövbe ölmelerine değilde neye üzülüyor çarpılıcaksın bizede sıçrayacak şimdiişte böyle fanlarımız var böyle dolaşıyorlar dışarıdaay ama tehlike kız bu dizi için bunlar birkaç yıa ölür dizinin final sezonu az izlenir yurtdışında
![]()
kız misal @vadikızı teyze de ölebilir yani kaç yaşına gelmiş kader mukadderat yanihhahah tövbe tövbe ölmelerine değilde neye üzülüyor çarpılıcaksın bizede sıçrayacak şimdi![]()
kız misal @vadikızı teyze de ölebilir yani kaç yaşına gelmiş kader mukadderat yani![]()
Allah sıralı ölüm versin iştetöbe töbe ne diye beni öldürüyon be sen aaa
![]()
Allah sıralı ölüm versin işte![]()