Ne kadan güzel olabilir kisen değil siz diyeceksin hadsiz melek teyze neticede biz safiye sultanızEkli dosyayı görüntüle 53129
ay sanki sözleri anladın![]()
biz beğendikNe kadan güzel olabilir ki![]()
Siz kim siz? sizi bile musicsurvivorda "biz" oyluyoruzbiz beğendik@destere gelsin hayatında dinlediği en iyi 3 şarkı arasına koyar bu şarkıyı diğer ikisinde zaten söyleyenler komple çıplaktır
![]()
sen değil siz diyeceksin hadsiz melek teyze neticede biz safiye sultanızEkli dosyayı görüntüle 53129
ay sanki sözleri anladın![]()
ay neyse ben uyumam lazım sabah işlerim var sen klibi replay et durSiz kim siz? sizi bile musicsurvivorda "biz" oyluyoruz![]()
ay fanteziye bakın 😱 @Çiğdem- @dosimosi @EFE UYSAL @mrt-06sen safiye sultansan bende hürremim sülümana sölerimm alır kelleni![]()
ay neyse ben uyumam lazım sabah işlerim var sen klibi replay et dur
ay fanteziye bakın 😱 @Çiğdem- @dosimosi @EFE UYSAL @mrt-06
Bi kere daha replaycem sonrasını ruyamda replay yapıcamay neyse ben uyumam lazım sabah işlerim var sen klibi replay et dur
Hayal gücü genişay neyse ben uyumam lazım sabah işlerim var sen klibi replay et dur
neye hayir diyecekmisim ve neden herkes dişinda ben ????
bu grupla katılayım diyorum bir dahaki musicsurvivoraneye hayir diyecekmisim ve neden herkes dişinda ben ????
bu grupla katılayım diyorum bir dahaki musicsurvivoraona hayır der @Çiğdem- le @vadikızı bir de belki sen
@Harunnn60 @sürgünüm yorumlamamışsınız bu şahaseri![]()