Halkın Polisi 6.Sezonuyla 31 Aralık'ta!

forumdayımda bu konuya üç gün sonra döneceğim :)
Ali ozan müdüre düşman Halit müdürün aldatmasın dolayı kadın dayanışması ekibin başına bela olucak Aslı kara Yani Başka bir Aslıyla kan kardeşler ve onun arkadaşı Gülşah aldatılıyor

@Çiğdem- @destere nediyorsun bide aşiret şantajından terör örgütüne propaganda malzeme verme riskide var bu Aslı karanın

@Çiğdem- fenerbahçe amedle berabere kaldı sebep Beşiktaşla tehdit ettiler Beşiktaş stadının altındaki McDonald's ı patlatırız dediler Defans ta kalecide yattı oyüzden @sürgünüm

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halkın polisi bir çete Miras içerde kalsın diye borcu olan birisini bulur ama hiç bilmediği birisi vardır taksimdeki İdeolojisi olmayan örgüt Halep için Taksimde İslam Birliği istiyor ve
Bunun için Neriman ve koray ama şirkete aldıklarında terör sabıkası çıkar ama başka dert vardır Defne gelir ve çok fakirdir
Ama ailesi bilmiyor ama Yasemin şirketi elegeçirmek ister
Bide kara sevda gözdeden intikam için DELİ BİR ŞEY YAPAR GÖZDE ÇANTASINDA iskelet kafası çıkar buraktan uzak dur yoksa ölürsün
Koray mafya olan abisine tuzak kurar Ama sıkıntı şu Burakın gittiği tekerlekli sandalye kendi kendine evde uçar ben öbür dünyadan mesaj getirdim sen madem gözdeyi bırakmıyorsun ikinizde lanetlendiniz İkiniz için Son 3 gün
Burak gerekirse gözdeyle beraber ölürüm sevgilimden ayrılmam demirden korksak trene bilmezdim
Ben Fredy
@Çiğdem- @harunnn60 @MayısKralı @eskici @destere
@Harunnn60 bak drama ögeleri

https youtu.be/0MVdPYehczM:// İki sevgili kan davası yüzünden öl
ücek ama iki düşman aileden olan sevgilileri herşey tek tek ortaya çıkacak @Çiğdem-
@destere @beyazsoy

Son düzenleme:
HALKIN POLİSİ KORSAN SATANLARIN PEŞİNE DÜŞÜYOR
Korsanları piyasaya sokan mafya Rahatsız oluyor Devletin içinde bir güç bunları sattırıyor @MayısKralı @eskici @xemrexxx
@eskici @beyazsoy @Çiğdem-

@Çiğdem- Aslı kara olayına nediyorsun onun
Aslı karanın kan kardeşinin arkadaşı aldatılıyor kan kardeşi intikam almaya çalışıyor ve polis yakalıyor

Bunda Aşiretin şantajı var Ali ozan müdürün arkadaşı oyüzden sevgili oluyor aşiret kızıyla

Unuttum cnm sen bir özet geçsene :F
Aslı karanın kan kardeşinin arkadaşı Ali ozan müdürün liseden sınıf arkadaşı tarafından Aşiret kızıyla aldatılıyor

Ama bunu duyup Ali ozan müdürün lisedeki sınıf arkadaşından intikam almak ister
Aslı karanın kan kardeşi

Aslı karanın kan kardeşi polisin eline düşer

Ama o Aslı kara Polisleri düşman etti ve Aşiretleride

Yani bir terör örgütüne propaganda malzemesi verme tehlikesi var devletin
@Çiğdem-

Aslı karanın kan kardeşinin arkadaşı Ali ozan müdürün liseden sınıf arkadaşı tarafından Aşiret kızıyla aldatılıyor

Ama bunu duyup Ali ozan müdürün lisedeki sınıf arkadaşından intikam almak ister
Aslı karanın kan kardeşi

Aslı karanın kan kardeşi polisin eline düşer

Ama o Aslı kara Polisleri düşman etti ve Aşiretleride

Yani bir terör örgütüne propaganda malzemesi verme tehlikesi var devletin
@Çiğdem-
aaa karışık geldi şuan bana yeni sezon gelsinde bakarız cnm :F

HALKIN POLİSİ Aslı karanın saldırı anında Devlet destekli mafya polis tarafından yakalanınca bir Ankara Asayiş şube ekibini bağlayıp Rus büyük elçisini arkasından vurulur
Saraydan gelen karar Bütün Asayiş ekiplerinin dağıtılıp Bir Saraya bağlı bir Mafya ekibi oluşturmak
@Harunnn60 @Çiğdem- @destere @MayısKralı

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking