Biz bekleriz sıramızı ama bizi de unutma tam puana ihtiyacımız varTam puanıma adaysın diyelim .2-3 şarkı daha var çok iyi olan![]()
Biz bekleriz sıramızı ama bizi de unutma tam puana ihtiyacımız varTam puanıma adaysın diyelim .2-3 şarkı daha var çok iyi olan![]()
Ne yapayım pek sevmediğim birisi olur kendisi.Ozan her hafta bir bahane, her hafta da değişik bir şey buluyorsun. 😡
Ozan'dan inciler!
- Ses kalitesi kötü.
- Çok yıllar geçti eskiden seviyordum.
- Şarkıyı unutmuşum.
- Klipsiz kötü duruyor.
- Diğer şarkılar daha iyi olduğu için geride kaldı.
- Sevemedim bir türlü.
- İyi yorumlayamamış.![]()
Beni nasıl buldun dreamciğimTam puanıma adaysın diyelim .2-3 şarkı daha var çok iyi olan![]()
Geçen hafta daha iyiydi sanki ama benden Gökhan Türkmen'e kötü puan çıkmaz kolay kolay![]()
Yine bekliyorum o zaman desteklerini.Geçen hafta daha iyiydi sanki ama benden Gökhan Türkmen'e kötü puan çıkmaz kolay kolay@Bully
Geçmiş mesajlarını araştırdım pek öyle durmuyor ama.Ne yapayım pek sevmediğim birisi olur kendisi.![]()
Geçmişe mazi derler.Geçmiş mesajlarını araştırdım pek öyle durmuyor ama.![]()
Her şeye bir cevap.Geçmişe mazi derler.![]()
Dinlediğin şarkılar derken?Her şeye bir cevap.Artık seni vicdanınla yalnız başına bırakıyorum dinlediğin şarkılara düşük vermeye devam et bakalım.
![]()
Bak bakalım sadece Son Vapur mu.Dinlediğin şarkılar derken?
Sibel Can'ın kendi isteğimle dinlediğim tek şarkısı Son Vapur'dur herhalde son dönemde.![]()
Bir de Hançer işte o kadar, pek bir şey çıkmamış oradan.Bak bakalım sadece Son Vapur mu.https://fav10.net/forum/search/4449208/?q=sibel+can&o=date&c[user][0]=1
Üşenmedim tek tek baktım.![]()
hahah aa özellikle sevdiği şarkılara kötü verip şu yorumu sık yapıyor cnmOzan her hafta bir bahane, her hafta da değişik bir şey buluyorsun. 😡
Ozan'dan inciler!
- Ses kalitesi kötü.
- Çok yıllar geçti eskiden seviyordum.
- Şarkıyı unutmuşum.
- Klipsiz kötü duruyor.
- Diğer şarkılar daha iyi olduğu için geride kaldı.
- Sevemedim bir türlü.
- İyi yorumlayamamış.![]()
Geçmiş mesajlarını araştırdım pek öyle durmuyor ama.![]()
Suistimal, Kış Masalı, Çakmak Çakmak, Kader'i görmemen ilginç.Bir de Hançer işte o kadar, pek bir şey çıkmamış oradan.![]()
Kesinlikle.hahah aa özellikle sevdiği şarkılara kötü verip şu yorumu sık yapıyor cnm![]()
![]()
Çok yıllar geçti eskiden seviyordum.
İşin kolayını bulmuş vlla![]()
![]()
![]()
Neler bulmadım ki.@mrt-06 gerçekten sen araştıracaktın neler buldun atacan![]()
Suistimal, Kış Masalı, Çakmak Çakmak, Kader'i görmemen ilginç.
Kesinlikle.
Neler bulmadım ki.![]()
Kader derken Hançer işte o.Suistimal, Kış Masalı, Çakmak Çakmak, Kader'i görmemen ilginç.
Kesinlikle.
Neler bulmadım ki.![]()