MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Tam puanını beklerim artık bu sefer. :Z
tumblr_inline_nr1nzrMr0L1raevd0_500.gif

@Bully tam puan veririm o derece iyi dedi seninle zevki uyuşuyor o yüzden seversin gibi.:Z Senin şarkıda güzel. Ziynet'in sesini seviyorum zaten söyledim.:D
Yahu ben sana inat kötü vermiyorum böyle bir algı mı yaratıyorum acaba :F ben daha önceden de söyledim yabancı şarkı beni gerçekten etkilemeli diye :D

Tam demedim be çarpıtma ilk kez bir şeye benzeyen bir şarkıyla gelmişsin dedim. :A

Geçen hafta 9 verdin bu hafta sevdiysen tam yada tama yakın olur. Senin şarkın muazzam bu arada sevdim.:D

Yahu ben sana inat kötü vermiyorum böyle bir algı mı yaratıyorum acaba :F ben daha önceden de söyledim yabancı şarkı beni gerçekten etkilemeli diye :D

Etkilenirsin bence yok hiç öyle bir şeye kapılmadım. Hakkımı verirsin ama hakkından fazlasını versen itiraz etmem.:F

Geçen hafta 9 verdin bu hafta sevdiysen tam yada tama yakın olur. Senin şarkın muazzam bu arada sevdim.:D
Yanlış, geçen hafta 8 verdim. :A Ama gerçekten ilk defa bir şarkını tam anlamıyla beğendim, bu yüzden bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım. :D