çocukluğumda dinlediğim şarkıları hatırlayınca hüzünleniyorum bizim çocukluğumuzda çok ünlüydü bu şarkıKız bu şarkıda neye hüzünlendin allah iyiliğini versin ya
çocukluğumda dinlediğim şarkıları hatırlayınca hüzünleniyorum bizim çocukluğumuzda çok ünlüydü bu şarkı
Aynen öyle dinleyince bende eskilere gitti. :/çocukluğumda dinlediğim şarkıları hatırlayınca hüzünleniyorum bizim çocukluğumuzda çok ünlüydü bu şarkı
Ayy otur oturduğun yerde bu şarkıyla oynayacak yaşı geçtin sen git Ankara havası oynaAynen canım ben kızkardeşim dinleyince tanımıştım bu şarkıyı çok severim arada
açar dinlerim yerimde duramam valla
Ya ben de niye kimse yorum yazmıyor diyorum dur bir de öyle yapayımOldu cnm batuhan direk kopyalayıp yapıştırmıştır öyle olunca etiekt gitmiyor adres çubuğundan kopyalayıp yapıştırmak gerekiyor
Sıska ben bitti demeden bitmez otur oturduğun yerde Önce @denizz19 ve @mrt-06 gibi şer odaklarını gömeceğim sonrasına bakarızahh yazıkk şarkıda çok yoruldum diyip duruyorsunuz ayoll seni istirahata çekicem merak etme bol bol dinlenirsin
Yordun beni kaptan iyi vermeye çalışırım ama kötü de verebilirim ihtimallere alışYa ben de niye kimse yorum yazmıyor diyorum dur bir de öyle yapayım
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @Tzira @Doğu
Bak ya, sıralamayı karıştırdın yineFav10'da bu hafta nostalji rüzgarı!
90'ların yılların sonuna doğru damga vuran ve Shakira'ya Amerika dışında dünyaca ünlü bir şarkı yapan Ojos Asi ile 7.haftaya merhaba diyoruz. Grammy ödülleri dahil bulunduğun sene bütün ödülleri süperen şarkı ülkemizde de Shakira Kemerinin popüler olmasını sağlamıştır.
İşte kızıl saçları ile Shakira!
Shakira Kemeri
Güzel oylarınızı bekliyoruz.
@Çiğdem- @dosimosi @cookies @batuhankaralar @ozmoturk @sokak sanati @mrt-06
@eskici @MayısKralı @FaJi @dreamy @vadikızı @MasacRE- @OzaN @denizz19
@dosimosi @Maskeli Fedai @Sherlock @Ahmad @soo @xemrexxx @Bully @destere
@EFE UYSAL @gizem ak
Nays tu miiç yu Sen önümüzdeki hafta 7 puandan aşağı ver avatarımdaki şeyin tadına bakarsınYordun beni kaptan iyi vermeye çalışırım ama kötü de verebilirim ihtimallere alış
Benim şarkımı seviyon mu ona göre bir şeyler yaparızNays tu miiç yu Sen önümüzdeki hafta 7 puandan aşağı ver avatarımdaki şeyin tadına bakarsın
Şarkın güzelmiş veririz birşeylerBenim şarkımı seviyon mu ona göre bir şeyler yaparız
O avatar ne öyle sen kendin kaşındın vllaŞarkın güzelmiş veririz birşeyler
Beğenmeyen taş olur, en beğendiğim Shakira şarkısı, sözlerinden anlamasak da müziği güzel Böyle nostaljiden gitseydin keşke hep
Aynen bundan sonra tempoyu hiç düşürmeyeceğim. Teşekkürler.Beğenmeyen taş olur, en beğendiğim Shakira şarkısı, sözlerinden anlamasak da müziği güzel Böyle nostaljiden gitseydin keşke hep
Ben de veririm bir şeylerŞarkın güzelmiş veririz birşeyler
Ayy otur oturduğun yerde bu şarkıyla oynayacak yaşı geçtin sen git Ankara havası oyna
Güzel abla, ne güldürür ne öldürür diyeyim. Aslında daha üstlerde olabilir, listeyi kafamda oturtmadım daha 🙂ayy ne varr niye geçecekmişimm gayet güzelde oynarım ben
Benim şarkımı nası buldun ozmocum
Güzel abla, ne güldürür ne öldürür diyeyim. Aslında daha üstlerde olabilir, listeyi kafamda oturtmadım daha 🙂