Yabancı Dizi İsyanı Başlattı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,844
Puanı
1,060
Kasım 2015'ten bu yana Banladeş'te yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi ülkede isyan çıkarttı.

AFP 'nin (Agence France Press) haberine göre, ülkedeki yerli dizi yapımcıları Muhteşem Yüzyıl'ın aldığı reytinglerden sonra prime time'in yabancı dizilerle dolmasından şikayerçi. Yönetmenler Derneği Başkanı Gazi Rakayet konuyla ilgili şunları söyledi:
Her şey Sultan Süleyman'la başladı. Bu diziler binlerce aktör ve set ebinin çalıştığı sektörümüzü olumsuz etkiledi. Stüdyoların çoğu işsizlikten kapandı. En üst düzey aktörler bile gelirlerinin yarısını kaybetti"

Yüzbinlerce dolarlık anlaşmalardan olan oyuncuların yıllık kaybı 8 milyon dolara ulaşırken, Bangladeş hükümeti oyuncu ve yönetmenlerin çağrılarına henüz yanıt vermedi. TV Profesyonelleri Derneği ise Muhteşem Yüzyıl'daki sevişme sahnelerinin aile değerlerine zarar verdiğini söyleyerek, boşanmaları artırdığını savundu.
c9c56e4e-4705-4a5d-b353-11d8b3455966.jpg

dündü galiba okudum bangladeşte doğru yazdım umarım erkekler my den şikayetcilermiş:F

dündü galiba okudum bangladeşte doğru yazdım umarım erkekler my den şikayetcilermiş:F

zarar eden yerliler hep sevişme sahnelerinin uygunsuzluğundan bahsediyor çok fazla yabancı gelmedi bana bu itirazlar :))

my efsane dizi olarak tarihe gecti
my bittikten sonra elif dizisini yayınlayacakmış kanal esas şimdi yandılar :A @mrt-06 biricik dizimiz isyanı büyütür orada :bhr: zaten kolombiyada @Forumdash ın overrop dizisi kara para aşk ve @denizz19 un adını feriha koydum dizisine fark atıyordu en son:A @cookies @eskici @dosimosi @Bully
gnjghjhg.jpg

my bittikten sonra elif dizisini yayınlayacakmış kanal esas şimdi yandılar :A @mrt-06 biricik dizimiz isyanı büyütür orada :bhr: zaten kolombiyada @Forumdash ın overrop dizisi kara para aşk ve @denizz19 un adını feriha koydum dizisine fark atıyordu en son:A @cookies @eskici @dosimosi @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 53066
@denizz19 adını ferican koydum dizisine hastaydı harbiden ama hazal kayayla hiç bir yarışmaya katıldığını göremedik acaba çağatay parlağınamı düşkündü :))