Özür dilerim o zaman, ben ne biliyim sen olduğunu.allah seni ne yapmasın bee benim be kendi resmim aaa
Özür dilerim o zaman, ben ne biliyim sen olduğunu.allah seni ne yapmasın bee benim be kendi resmim aaa
Benim repertuarım seninki gibi zayıf değil yokluğunu hissetmem Rüya'nınŞarkını harcadın![]()
Öyle birşey olsaydı ilk hafta tam puan ikinci haftada ilk 3 te olmazdın![]()
Özür dilerim o zaman, ben ne biliyim sen olduğunu.![]()
Çok asi biri döver valla seni![]()
Ayy benim repertuvarımda çıkardığım şarkılar senin listendeki şarkılara bin basarBenim repertuarım seninki gibi zayıf değil yokluğunu hissetmem Rüya'nınBenim Albümüm finalini kazanamadığı için çıkarabildiğim kadar erken çıkarmak istedim elimden
![]()
Sus yılan .ss5 sene önce beğenmişim, beğendiğimi unutmuşum bile. Bana yeni şarkı gibi geldi.![]()
@Bully etiket olmamış.
Öffff geçen hafta ses kötüydü ondan önceki hafta klipsizdi, bu hafta 5 sene geçmiş haftayaki bahanen ne? 😡 Sinirden elim ayağım titriyor... Hiç yüzün kızarmadı mı tam puanımdan sonra.5 sene önce beğenmişim, beğendiğimi unutmuşum bile. Bana yeni şarkı gibi geldi.![]()
Üzgünüm Gökhan kalitesiyle Ziynet'i her türlü döver.Ayy benim repertuvarımda çıkardığım şarkılar senin listendeki şarkılara bin basar
Sus yılan .ss
@batuhankaralar senin göbeğine delik açar oradan bir hortum geçirir mideni yıkarım![]()
Bunu buradan alın kimseye sataşamayınca bana sarmaya çalışıyor@batuhankaralar senin göbeğine delik açar oradan bir hortum geçirir mideni yıkarım![]()
Finalde görüşelimÜzgünüm Gökhan kalitesiyle Ziynet'i her türlü döver.![]()
Üzgünüm yüksek puanlarına karşılık vermek isterdim ama adil olmak zorundayım.@Bully etiket olmamış.
Öffff geçen hafta ses kötüydü ondan önceki hafta klipsizdi, bu hafta 5 sene geçmiş haftayaki bahanen ne? 😡 Sinirden elim ayağım titriyor... Hiç yüzün kızarmadı mı tam puanımdan sonra.![]()
OLMAMIŞ yapıyorsun ondanBunu buradan alın kimseye sataşamayınca bana sarmaya çalışıyor![]()
![]()
Senin mesajların daha derinlikli insan nedense okurken tüyleri ürperiyor.@Forumdash bu hafta neyi sevmedin..