Söz konusu Mesude olunca sorun olmuyor aslında ama tabi kötü olmuşAma hamileydibir de kötürüm kalma durumu söz konusu Ve de konuşamama
![]()
Söz konusu Mesude olunca sorun olmuyor aslında ama tabi kötü olmuşAma hamileydibir de kötürüm kalma durumu söz konusu Ve de konuşamama
![]()
Mesude yine insaflı ya Banu beter asılSöz konusu Mesude olunca sorun olmuyor aslında ama tabi kötü olmuş![]()
Bak çok haklısın Banu çok fena tam ArızaMesude yine insaflı ya Banu beter asıl![]()
Bebeği de öldürdü Zaten deliler hastanesini boyladı iyi oldu ne güzel yemek yapıp satıyordun ne işin var bebekleBak çok haklısın Banu çok fena tam Arıza![]()
Mesude boşanıp bebeği asla doğurmayacağını söylüyor Kemal'de buna karşı çıkıyorBebeği de öldürdü Zaten deliler hastanesini boyladı iyi oldu ne güzel yemek yapıp satıyordun ne işin var bebekle![]()
Daha bayağı başlarda sayılırsın sen o zamanMesude boşanıp bebeği asla doğurmayacağını söylüyor Kemal'de buna karşı çıkıyorortalık karıştı birde Eylül arkadaşlarıyla orada
![]()
İyi çabuk yakalamışımDaha bayağı başlarda sayılırsın sen o zaman![]()
Çok baş sayılmaz ama baş yine deİyi çabuk yakalamışımSerkan'da lokantada çalıştığını öğrendi Annesi Defne duymasın dedi tam o sırada oda duydu bu arada toprak Ferideye şarkı söylüyor koptum
![]()
Öncesini de Youtube'dan bakacağımÇok baş sayılmaz ama baş yine dedaha Feride'nin videosu çıkacak ortaya o da sürpriz olsun
![]()
Aynen şahaneydi o sahneHahahaha Feride ile Toprak klibi izleyip yorumluyorlar diyaloglar harika koptum![]()
Klibi izledikten sonra hadi bi daha izleyelim dediler ya orada daha bir koptum İpek Kayapınar müthiş oyuncu ya koptum yaAynen şahaneydi o sahneFeride'nin o şaşkın halleri bitiriyor beni Zaten
![]()
KarapınarKlibi izledikten sonra hadi bi daha izleyelim dediler ya orada daha bir koptum İpek Kayapınar müthiş oyuncu ya koptum ya![]()
Aklımda yanlış kalmışKarapınar![]()
Feride Candır ya çok seviyorum şeker yaAklımda yanlış kalmışferide nerimanın karşısına klipli imajla çıktı hahah
![]()
Bir oyuncu bu kadarmı başarılı olur ya o sahnede koptum harikaydıFeride Candır ya çok seviyorum şeker ya![]()
Daha yeni karakter alışırız zamanlaYanlız bu Eylül'e yürüyen çocuğu hiçmi hiç sevmedim Serkanı çağırıp bu çocuğa dalarım![]()
Haklısın daha yeni bir oyuncu bakalım sonradan bu durum nasıl olacakDaha yeni karakter alışırız zamanla![]()
100.mesajda benden gelsinHaklısın daha yeni bir oyuncu bakalım sonradan bu durum nasıl olacak![]()