MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Değil tabi işte idare edebilecek haftalarda kullanıyorum şarkıları. Bu şarkıyla ilk hafta gelsem zirvede olurdum bu hafta geldim ilk 3'de olacağım.:Z

Emeline ulaşamayacaksın.:A
Neymiş emelim? :D

Valla benim gönlümden geçen final Candan Erçetin - Ariana Grande finalidir. Elenmeni istemem. :D

Cem Karaca ft. Nazım Hikmet - Herkes Gibisin

Puanın kıyısından döndüğümüz 5. haftayı geride bırakırken yeni haftaya yine bomba gibi bir şarkıyla giriş yapıyoruz. Sürgün şairimiz Nazım Hikmet Ran'ın "Bence Şimdi Sen De Herkes Gibisin" şiirinden uyarlanan şarkıya usta yazarımız sesiyle eşlik ediyor.

@Çiğdem- @Bully @denizz19 @cookies @EFE UYSAL @DarkLeqenD @turkuazz @OzaN @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Mr.At @Harunnn60 @dosimosi @FaJi @dreamy @soo @Doğu @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @yigit_00

şarj edile edile bataryamız eskidi artık şarj tutmuyor:) side to side olmadan işin zor :))

perran teyzesi çarpılasıca klip bile koymamış? sonra birde iyi puan bekler bizden :))

olmadı işte bu :))
@dosimosi den kötü olmasın gerçekten kötü bir şarkıyla gelmişsin @vadikızı :)

Canın sğaolsun başkanım :F

Neymiş emelim? :D

Valla benim gönlümden geçen final Candan Erçetin - Ariana Grande finalidir. Elenmeni istemem. :D

Niye sinsi gülüşlü emoji koydun o zaman.s.s Umarim öyle olur ama sanki o hayalinde ki final çıkmaz gibi.:D Ben geçen hafta coverla bile iyi gittim. Candan bir anda düştü. Tek bir hatada sanki gidebilirsin gibi geliyor bana.:D

zor bir ihtimal ?çünkü zirvedekiyle senin şarkın arasında iki ariana bacağı kadar mesafe var:)

O zaman tam puan kesin bende. Ariananın bacakları kısadır.:A

Ariana Grande
Let Me Love You

Ekli dosyayı görüntüle 52977

Haftanın en iyisi yine Ariana Grande'den geliyor. Ariana yine şarkıda sesini muhteşem kullanmış. Bu şarkı başkasına bu kadar yakışmazdı. Ariana'nın ses kalitesi burada ortaya çıkıyor yine.:Z

@destere tam desterelik klip ya:F:F

Niye sinsi gülüşlü emoji koydun o zaman.s.s Umarim öyle olur ama sanki o hayalinde ki final çıkmaz gibi.:D Ben geçen hafta coverla bile iyi gittim. Candan bir anda düştü. Tek bir hatada sanki gidebilirsin gibi geliyor bana.:D

side to side da bayağı yakından inceledim iki bacağı ard arda yapıştırsan burdan izmite yol olur :) tabi fiki patinaj ın bulvar olur orası ayrı tabi :)

@destere tam desterelik klip ya:F:F
ben bu şarkıyı istemiyordum ama:)

Çok emin gözüküyordun da elenme diye bir şey olduğunu hatırlatmak istedim. :D

Forum beni senin kadar sevmiyor o nedenle tek hatada elenebilirim doğru ama şarkı listeme güveniyorum. Her şarkı hit, hepsi efsane. Final olacak inşallah. :D

Çok emin gözüküyordun da elenme diye bir şey olduğunu hatırlatmak istedim. :D

Forum beni senin kadar sevmiyor o nedenle tek hatada elenebilirim doğru ama şarkı listeme güveniyorum. Her şarkı hit, hepsi efsane. Final olacak inşallah. :D

Ben baskı yapmazsam eleme olur yoksa benim için olmaz bence.:A Bilmiyorum Rihanna ile son 7 hafta zirvede kaldım belki 2.lige düşmüş olabilirim buradada öyle bir strateji yapıyorum bir kere final girsem gerisi gelir diye düşünüyorum.:D

şarj edile edile bataryamız eskidi artık şarj tutmuyor:) side to side olmadan işin zor :))

perran teyzesi çarpılasıca klip bile koymamış? sonra birde iyi puan bekler bizden :))

olmadı işte bu :))
@dosimosi den kötü olmasın gerçekten kötü bir şarkıyla gelmişsin @vadikızı :)
:ppp: sen unut hayalindeki isvec malatya arasindaki gidip gelmeleri :ppp:

:ppp: sen unut hayalindeki isvec malatya arasindaki gidip gelmeleri :ppp:
sana etiket gelmemiştir diye sevinmiştim :) tek tek tüm mesajları inceleyeceğin aklıma gelmedi :) ama mesajı yanlış yorumlamışsın :) yani orda övgü var aslında? övgü gizli özne olduğu için böyle açıktan belli olmuyor :)

Cem Karaca ft. Nazım Hikmet - Herkes Gibisin

Puanın kıyısından döndüğümüz 5. haftayı geride bırakırken yeni haftaya yine bomba gibi bir şarkıyla giriş yapıyoruz. Sürgün şairimiz Nazım Hikmet Ran'ın "Bence Şimdi Sen De Herkes Gibisin" şiirinden uyarlanan şarkıya usta yazarımız sesiyle eşlik ediyor.

@Çiğdem- @Bully @denizz19 @cookies @EFE UYSAL @DarkLeqenD @turkuazz @OzaN @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Mr.At @Harunnn60 @dosimosi @FaJi @dreamy @soo @Doğu @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @yigit_00

nazım ustanın şiir harika yalnız şarkı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim güfte güzel beste kötü :)

ben olsam klipliyi kullanırdım :F

klipli klipsiz farketmez şarkı bayağı hoş yani :)
demiştim ajdanın bazı şarkılarındn nefret ederim ama bazıları iyidir buda o nadir iyi olanlardan biri sanırım :)

sana etiket gelmemiştir diye sevinmiştim :) tek tek tüm mesajları inceleyeceğin aklıma gelmedi :) ama mesajı yanlış yorumlamışsın :) yani orda övgü var aslında? övgü gizli özne olduğu için böyle açıktan belli olmuyor :)

nazım ustanın şiir harika yalnız şarkı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim güfte güzel beste kötü :)

klipli klipsiz farketmez şarkı bayağı hoş yani :)
demiştim ajdanın bazı şarkılarındn nefret ederim ama bazıları iyidir buda o nadir iyi olanlardan biri sanırım :)
tam puan verirsin artık ozaman :F

aşka inanmayı kullanmayacakmıs @xemrexxx elenirim diyor şarkıyı bilmiyor sanırım
:A :A :A