Beyaz Yalanı unuttunFox tv miz yok ama bu dizinin tutulmasina sevindim. Kutsinin diger dizilerini izLemistim. oda her dizisi tutan oyunculardan![]()
Aaa @xemrexxx te bırakmıştır bence
hatirlamadigima göre önemsiz
Her dizisi tutmuyor adamın yani orda onu anlattımhatirlamadigima göre önemsiz![]()
Kim napsın metini parlak versiyonu gelmişken.Zuhal olcay bile parlak görünce değişiyor kaç yaşında kadın heralde kadınlar hep böyle olcak
Cevap yazmıştım sanki.@mrt-06 senim fikriye burdanmi yoksa ? dun merakta birakmistin
bakayim biCevap yazmıştım sanki.Evet bu diziden.
![]()
yazmamissinbakayim bi
Her dizisi tutmuyor adamın yani orda onu anlattım
Kim napsın metini parlak versiyonu gelmişken.Zuhal olcay bile parlak görünce değişiyor kaç yaşında kadın heralde kadınlar hep böyle olcak![]()
forumda sıyıdırdı kafayı @mrt-06 benim mesajım yayınlanmadan cookies cevap veriyor hahahaCevap yazmıştım sanki.Evet bu diziden.
![]()
Bir bölüm izlemedim ne olmuş böyle Cemile-Fikriye-Deniz niye kanka olmuşlar.Yeni bölüm reklam dönüşü tam olarak başladı 20:57
O izlemediğin bölümde çok şey kaçırdınBir bölüm izlemedim ne olmuş böyle Cemile-Fikriye-Deniz niye kanka olmuşlar.Pasta börek tarifi veriyorlar birbirlerine.
![]()
İzliyorum da fazla sarmıyor, çok basitleşti. Tüm kötülükler şu safozu bulması fazla abartı artık. .ssİzliyon mu @mrt-06![]()
İzliyorum da fazla sarmıyor, çok basitleşti. Tüm kötülükler şu safozu bulması fazla abartı artık. .ss
Pislik Hülya hemen de cevap yazmış ama ters tepecek bence.
İlk bölümlerdeki dedikodu da yok.![]()
Daha dur şu Figen karakterinin içinden bir Efsun çıkacak gibi
![]()
Hemen müjdeyi veriyor Hülya'ya, saflığı artık dağları tepeleri aştı.Daha dur şu Figen karakterinin içinden bir Efsun çıkacak gibi
![]()
Şehvetini yediğimHemen müjdeyi veriyor Hülya'ya, saflığı artık dağları tepeleri aştı.Bence de çıkacak o kocasını öldürüp bahçeye gömecek zaten ondan şüphem yok.
Senin şehvetli kadın artık seri hatalar yapmaya başladı.![]()