@mrt-06 ne diyor buGeçen hafta şıllık dedim ya sana illa o lafın üstünde bir laf edecek hep dikkat onda olsun istiyor. Aldırma sen.![]()
@mrt-06 ne diyor buGeçen hafta şıllık dedim ya sana illa o lafın üstünde bir laf edecek hep dikkat onda olsun istiyor. Aldırma sen.![]()
düşler ülkesinin gelgit akıllısı nın haricinde benden tam puan almak için gökhan ve ziynet ile kapışırsın net söylüyorum.
Edit:her hafta.
JANDARMA DISINDA ŞARKISIMI VAR BUNUN AYOLLBir dahaki sezon Mahmut Tuncer'le mi katılsam acaba halay çekeriz hep beraber![]()
Ne demek canımın içi inşallah elenmekten kurtarır seni oylarım.Forumun Kenan İmirzalıoğlu'su, Kerem Bursin'i, genç kızların sevgilisi canım kardeşim harikasın.@Bully
Zevksiz@Maskeli Fedai oyları
Nilüfer 15
Ferdi Tayfur 14
Ahmet Aslan 13
Gökhan Türkmen 12
Fettah Can 11
Sibel Can 10
Neşet Ertaş 9
Ariana Grande 8
Ziynet Sali 7
Ajda Pekkan 6
İrem Derici 5
Deniz Seki 4
Cem Karaca 3
Candan Erçetin 2
Shakira 1
JANDARMA DISINDA ŞARKISIMI VAR BUNUN AYOLL![]()
![]()
![]()
Seni Şampiyon YaptırmayacağızHadi 1.olayım da şu hayata bir nebze inanayım![]()
Bir dahaki sezon Mahmut Tuncer'le mi katılsam acaba halay çekeriz hep beraber![]()
JANDARMA DISINDA ŞARKISIMI VAR BUNUN AYOLL![]()
![]()
![]()
Ayıp ediyorsun kRdeşim bu 2 oldu kırılıyorum .ssSeni Şampiyon Yaptırmayacağız![]()
![]()
İstersen paramparça ol Cem Karaca'ya 1 puan verirsin demek bundan sonra görürsünAyıp ediyorsun kRdeşim bu 2 oldu kırılıyorum .ss
Replay tuşunu kıracaksın eminim
Senin canın sağ olsun be kardeşimİstersen paramparça ol Cem Karaca'ya 1 puan verirsin demek bundan sonra görürsün![]()
O şırfıntıyı takan yok.
TDK: Seviyesi düşük, bayağı.