iki yarışmanın oylarını anca kullanabildimÇiftler yarışıyor yaa neyse gördüm harikayı bastım.![]()
iki yarışmanın oylarını anca kullanabildimÇiftler yarışıyor yaa neyse gördüm harikayı bastım.![]()
BaştacısınnOylarımı kullandım..sıralamasız ilk beş İrem,Ziynet,Neşet Ertaş,Ahmet Arslan,Ariana..
@denizz19 @MayısKralı @Felon @sokak sanati @Mr.At
Ajda,Candan,Gökhan,Ferdi iyi puan aldılar..
@DarkLeqenD @Bully @xemrexxx @OzaN
Bu haftaki çoğu yarışmacı iddalı şarkılar seçmiş seçim yapmak oldukça zordu tüm yarışmacılara başarılar![]()
GİT MURATIMI İZLE ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAYAMICAKSIN
Murat kim laGİT MURATIMI İZLE ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAYAMICAKSIN![]()
muratı niye ben tanıtayım ilgi alanımda değil ben köseme ve gevherhana bakıyorumhhahah @xemrexxx gel şu cahile muratımı tanıt ayoll senin koleksionda vardır![]()
22:00 da istiyordunya ozaman açıklayacaz cnmsonuçlar ne zaman açıklanıyordu hogatha yine ortada yok![]()
benmi 22 de yayınlnsın dedim22:00 da istiyordunya ozaman açıklayacaz cnm![]()
hhahha hayır geç değil geçen hafta neden erken yayınlıyorsun diye şikayet etmiştin ayollbenmi 22 de yayınlnsın dedimonu ben geçen hafta demiştim ama sen geç yayınlayıp beni gözden çıkarmıştın bugün 02 de yayınla bence
![]()
hhahha hayır geç değil geçen hafta neden erken yayınlıyorsun diye şikayet etmiştin ayoll
![]()
![]()
![]()
dur ayoll şimdi yeni konu açacamnolmuştu sen yine bildiğini yapmıştın) bu arada 10 dakika kalmış ben senin oyları açıklayayım
![]()
dur ayoll şimdi yeni konu açacam![]()
Hayırr 22:00 açıkla dedin geçen hafta sonuclarda kalıcam dedintamam on dakika sonra gelip senin oyu açıklayıp kaçarım benim dizilerim birikti dağ gibi![]()
hani bugün bakacaktın yalancıGecmis olaun Eros cift yarismasinda elendin ama bunu sen isteyerek yaptin
ben bugun izleyemedim o yolladiklarini bugunu atlattirsan hafta sonu bakmaya calisacagim 😉
@DarkLeqenD