Müziğin Yolculuğu 7.Bölüm (2000 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Çokk tşşk @Bully :bhr:

bengüyü koyduk listeye onada oy verebilirsin öldün sabahtan beridir @destere :A

@vadikızı sende bengüye oy verebilirsin :A

teşekürler hogatha:) o hain türbüşon sevdalısına teşekür etmiyorum ve hala puanımıda yollamamıştım, beni sinir etti.. sinirimi türbüşondan çıkarma zevkini yaşayacağım oy kullanırken :))

teşekürler hogatha:) o hain türbüşon sevdalısına teşekür etmiyorum ve hala puanımıda yollamamıştım, beni sinir etti.. sinirimi türbüşondan çıkarma zevkini yaşayacağım oy kullanırken :))
Sırf sen istedin diye Bengü'yü ekledim listeye böyle mi teşekkür ediyorsun bana nankör :A

hani bengüye kullanmmaıssın okadar kafamı şişirdin ayoll şimdi kullan bakalım önceki oy verdiklerine tekrar verelek :F

iyiki hatırlattın bak şimdiye kadar oy kullananlar aslında bengü olsaydı bengüyede oy atacaklardı yani kızın hakkı yenmesin diye kaç kişi şu ana kadar oy kullanmışsa hepside bengüyü işaretlemiş olarak varsayalım yani kafadan bengüye 10 sayı ekle :)

4 e mi çıkarayım yani? o zamanda @eskici nin fetoş cana ayıp olur:)

o kadar nankör değiliz 4 e çıkardım türbüşonu :) hogathayı kırmadım yani senin kırılman pek umrumda değil :))
Recebi dinle bakalım ilk sırada benim şarkım var klibi görmeksizin dinlersen sevinirim, Gökhan'ı görünce puan düşürüyorsun. :A

iyiki hatırlattın bak şimdiye kadar oy kullananlar aslında bengü olsaydı bengüyede oy atacaklardı yani kızın hakkı yenmesin diye kaç kişi şu ana kadar oy kullanmışsa hepside bengüyü işaretlemiş olarak varsayalım yani kafadan bengüye 10 sayı ekle :)
o oy verenlerden vadikızı dısında bengü diyen olmazdı zaten ayoll oyüzden onu koymamıştım ama yeni oy vericekler kullanırsa kullanır :F :F :F

bak @xemrexxx kendi ajda pekkanına bile oy atmamış :A

tosbağa bu aralar halit ergen in dibinden ayrılmıyor ajda teyzeyi görecek durumda değil :)

bengüye oy atmazsan ajda pekkana son sırada yer veririm :)
@xemrexxx te bengüye kullanmış birde sevmiyorsun çocuğu ayoll :A :A :A
ben dizi izlemeye gidiyorum son şeyi de paylaşayım bu gecelik bakın malatyanın sapıklığı belgelenmiş artık kadınlar ayrı seyahat edecekmiş yani destere totoşundan uzak durmalı :A takas da oralıydı galiba @BesaleT de bir de @yakup09 vardı biri daha vardı unuttum :A @Bully @mrt-06 @dosimosi @eskici @Forumdash @cookies @vadikızı
CzLboDSXgAASYVE.jpg

ben sana baska bir konuda cok cicili bicili bir mesaj yazmistim ama baktim burda millete laf yetistiriyon gittim sildim yorumumu :A
yalana bak senden bugüne kadar güzel tek bir mesaj gelmedi eminim o da berbattır sırf bana küfrettiğin için banlanmayasın diye silmişsindir :))

aklıma gelmişken @Bully siz @yader i niye favori üye yapmıyorsunuz kız haketti bence üç günde yazdığı mesajlar @Doğu nun mesajlarından daha kaliteli :))

@xemrexxx te bengüye kullanmış birde sevmiyorsun çocuğu ayoll :A :A :A
kim kime oy evrmiş görbiliyormuyduk :)
@dosimosi sen o gün daha bengü olsada oy versem diyordun dediklerini uygulamanı bekliyorum :)

ben dizi izlemeye gidiyorum son şeyi de paylaşayım bu gecelik bakın malatyanın sapıklığı belgelenmiş artık kadınlar ayrı seyahat edecekmiş yani destere totoşundan uzak durmalı :A takas da oralıydı galiba @BesaleT de bir de @yakup09 vardı biri daha vardı unuttum :A @Bully @mrt-06 @dosimosi @eskici @Forumdash @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 52952
hhahahah aa @destere de malatyalıydı değilmi o sapıkların baş sorumlusu gibi birşeymi oluyor yanı şuan :A :A :A

yalana bak senden bugüne kadar güzel tek bir mesaj gelmedi eminim o da berbattır sırf bana küfrettiğin için banlanmayasın diye silmişsindir :))

aklıma gelmişken @Bully siz @yader i niye favori üye yapmıyorsunuz kız haketti bence üç günde yazdığı mesajlar @Doğu nun mesajlarından daha kaliteli :))

kim kime oy evrmiş görbiliyormuyduk :)
@dosimosi sen o gün daha bengü olsada oy versem diyordun dediklerini uygulamanı bekliyorum :)
OY sayısının üstüne tıkla 2 nin mesala görünüyor :A

Ekli dosyayı görüntüle 52952

kılık değiştiririz yinede o pembe trombüse bineriz demokrasilerde çare tükenmez :))