hahahah aa ben çok anlıyorumdatercüme edip özet çıkarırsan kesinlikle hiçbir senaryoyu kaçırmam![]()
anlamasamda okuyorum şöyle bir çare buldum yorum yapmak için dikkatimi çeken sahneyi paylasıp ona yorum yapıyorum
hahahah aa ben çok anlıyorumdatercüme edip özet çıkarırsan kesinlikle hiçbir senaryoyu kaçırmam![]()
hahahah aa ben çok anlıyorumda
anlamasamda okuyorum şöyle bir çare buldum yorum yapmak için dikkatimi çeken sahneyi paylasıp ona yorum yapıyorum![]()
![]()
![]()
hiçç dikkatini çeken sahne olmuyormu ayollonu nasıl buluyorsun ben arayıp bulamıyorumbirde anlamadığım yerler sinir ediyor
![]()
pompy beyazsoydan daha anlaşılır yazıyorhiçç dikkatini çeken sahne olmuyormu ayoll![]()
![]()
@beyazsoy eskiden tercume ederdi ama oda yaşlandı artık huzur evine falan yerleşti sanırım![]()
![]()
![]()
hhahaha ayy haklısın galibapompy beyazsoydan daha anlaşılır yazıyoronun tercümanlığıda berbattı zaten iyiki uğramıyor artık
![]()
@Harunnn60 kendisinden bişeyler katıyordu hatta daha sonra pompy den fırçayı yemişti bu benim senaryom değil diye isyan ediyordu pompyhhahaha ayy haklısın galiba![]()
![]()
@Harunnn60 da bir ara türkçe çeviri yapıyordu ayoll sen forumdamıydın hatırlamıyorum çocuğun polisiye senaryosun u pembe diziye çevirmişti![]()
![]()
![]()
hahahaha aaa vardın demek evet haklısın kendisidnen aktıyor değil ayoll tamamen kendisinden @xemrexxx in kösem sultana çevirmişti diziyi ben çiğdem sultandım sanırım @pompy birazşaşırmıştı evet haklısın bu ne diye@Harunnn60 kendisinden bişeyler katıyordu hatta daha sonra pompy den fırçayı yemişti bu benim senaryom değil diye isyan ediyordu pompy)
zaten orda birbirlerine girdiler yoksa araları bayağı iyiydi![]()
Ocakta bütün kanallar dizi yayınlamıyabilir doların yükselmesinden
Aaaa ne diyor pompy bana. bu çocuk senden alıştı böyle laflara @Çiğdem-Dram değildi pembe diziydi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aaaa ne diyor pompy bana. bu çocuk senden alıştı böyle laflara @Çiğdem-![]()
hhahahah ayy çok güzel söylemiş ayoll @destere koşş pompy haruna ağzının ğayını vermişDram değildi pembe diziydi
ğayınımı vermiş
pompy haklı bu konuda o tercümeye bende rastlamıştım orjinal pompy senaryosuyla alakası yoktu tam pembe diziydi
hahahahah evet onu vermiş ne demekse artıkğayınımı vermişğayı kuruyasıca napmış öyle
) yine bir giresunca faciasıyla karşı karşıyasın @Harunnn60
)
pompy haklı bu konuda o tercümeye bende rastlamıştım orjinal pompy senaryosuyla alakası yoktu tam pembe diziydi![]()
sen demişsin ben nerden bileyimhahahahah evet onu vermiş ne demekse artık![]()
![]()
![]()
Pay demeksen demişsin ben nerden bileyim
@sürgünüm e sormak laızm ? sürgünüm giresuncada ğay ne demek çay gibi bişeymi acaab ?![]()
Pay demek
hahaha pompy bu aralar iyi veriyor ağzınızın payını vlla az ama çok etkili konuşuyor