aaa gözümden kaçmış hangi sahnede gözükmüştü bir yandan yarışmayla ilgileniyordumTugrekin diyince bolumde Noyanda gözüktü.
aaa gözümden kaçmış hangi sahnede gözükmüştü bir yandan yarışmayla ilgileniyordumTugrekin diyince bolumde Noyanda gözüktü.
Aslihan seviyor onu bekleme
Samsa ve Kaya alp Tugtekin ve Gökcenin ölümünü hatırladımaaa gözümden kaçmış hangi sahnede gözükmüştü bir yandan yarışmayla ilgileniyordum
aaa gözümden kaçmış hangi sahnede gözükmüştü bir yandan yarışmayla ilgileniyordum
Akıllı kızEvet seviyor ben sevmesine rağmen böyle birşey der diye düşünüyordum ama olmadı
Akıllı kız
tarihte sanırım ertuğrulun tek eşi halime yani aslıhan falan olmaması lazım inş öylede olurAkıllı kız
Kıskandın mı kızıHe valla öyleymiş ben aslında hem akıllı hem güçlü sanmıştım ikiside dğeilmiş
tarihte sanırım ertuğrulun tek eşi halime yani aslıhan falan olmaması lazım inş öylede olur
Halimeye gıciktin noldu sempatimi beslemeye başladıntarihte sanırım ertuğrulun tek eşi halime yani aslıhan falan olmaması lazım inş öylede olur
Kıskandın mı kızı
Aslıhanı sevmiyorum ayoll düşmanım düşmanı dostum oluyor halimeyle şuan oyüzden barış imzaladımHalimeye gıciktin noldu sempatimi beslemeye başladın
Aslıhanı sevmiyorum ayoll düşmanım düşmanı dostum oluyor halimeyle şuan oyüzden barış imzaladım
Haha Uralin esi nasilAslıhanı sevmiyorum ayoll düşmanım düşmanı dostum oluyor halimeyle şuan oyüzden barış imzaladım
Ben İZİN VERMEM!aynen sendenim kızzz gel beraber öldürelim şunu
Ben İZİN VERMEM!
Tm tm üzülmeAllahhh ne yapacan efe bizee nasıl kıyacan yaaa
Alplerin urali gorup bak biz buradayız dercesine kaçışı çok sacmaydi. Tmm senarist olayı uzatmak için yakalanmalarını istemiş ama biraz dha profesyonel olabilirdi. Diğer yandan o kdr darbeyi alan alpin ayağa kalkıp obaya gitmesi totalliginden sonra sadece Şehadet getirip ölmesi de işin cabasiydi. Madem Ertuğrula bir şey söyleyemeyecekti bari obaya gelmeden orada ölüvereydide böyle basit bir imkânsızlık sacmalgi senaryoda olmasaydı ama amanda ya üzüldüm final güzeldi. Ertuğrul tabiki ölmez ama şifa bulup ölü numarasına devam edecek. Bu arada Maria olurse fena üzülürüm. (
Tm tm üzülme
Reytingler patlicak bu hafta ve haftayaAslıhanı sevmiyorum ayoll düşmanım düşmanı dostum oluyor halimeyle şuan oyüzden barış imzaladım