Rekorlu ve Skandal Açılış

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
193,001
Reaksiyon puanı
159,768
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Muhteşem Yüzyıl Teşhir-i İhtişam Sergisi geçtiğimiz hafta Dubai'de ünlü oyuncuların katılımıyla açılmıştı.

Gecenin yankıları ile ise Arap basınında haber olmaya devam ediyor. Dizinin yapımcısı Timur Savcı; oyuncular Meryem Uzerli, Burak Özçivit ve Meltem Cumbul'un katıldığı geceye oyuncuları ve sergiyi görmek isteyen binlerce kişi akın etmişti. Giriş ücreti 1630 Türk lirası olarak belirlenen geceden 18 milyon liradan fazla gelir elde edildi.

Geceyi haber yapan bir başka olay ise Dubai Prensesi Mariam Al Makhtum'un başına gelenler oldu. Burak Özçivit ve Meryem Uzerli'nin hayranları nedeniyle ezilme tehlikesi atlatan prenses, ayrıca kendisiyle ilgilenilmemesinden şikayetçi ve bir özür bekliyor.
images.jpg içerik.jpg
 
rekor bunun pabucunda ay elem keder insanın gözünü kör ediyor sen bugünne kadar kaç dizi için yapılamn etkinlikte ya da kaç ünlünün katıldığı etkinlikte bu ka para toplandığını gördün :A (türkiye ve türk ünlüler için)
 
Laleli dört eteğini ört.:A Hadi boş haberlere karnımız tok yine sulu bir haber işte.:F
 
anca laf bir laf eder kanıt sunamadan pırsar kalır kenarda alıştık :A
 
Google bile haber bulamadı? hayır 18 milyon olarak arattım yine yok :F nereden cıkıyor bu haberler :F
 
Senin klavyen bile arapça dimi? meryem uzerli adını da mı arapça yazdın :F neyse ben twd izlemeye sana kalsa asabaha kadar konusuruz yada sıkısınca kaçarsın çüşşş dersin :F
napayım gece 3 ten sonra çalışmıyorum gece3e ka :F senin gibi tvd izleyip kendimi vampir yerine koyup gece yaşamıyorum :F bizim kullarımız var forumdaki oyuncu yarışmamın soucunu bile ciddi bir şey gibi paylaşıp tartışan onlarca arap kulum var:A
 
Burak Özçivit ve Meryem Uzerli'nin hayranları nedeniyle ezilme tehlikesi atlatan prenses, ayrıca kendisiyle ilgilenilmemesinden şikayetçi ve bir özür bekliyor.

Hahah bu kısma çok güldüm. :F :F @xemrexxx