MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

fena sayılmaz yalnız sen klipsiz gelsen kesinlikle yüksek puan alacaksın benden klip işi bozuyor klipli gel dediklerim gelmiyor sende inadına türbüşonu gösteriyorsun :)

hareketli şarkılarla gelmesi şart ferdinin böyle tren gibi uzattıkça değeri düşüyor :)
Halk Gökhan'ı görmek istiyor üzgünüm sana hitap edecem diye sıralamamı düşüremem :A

@Çiğdem- senden de yorum bekliyorum kız şarkımız Adanalı'da da çalmıştı. :Z

Kaan bu @destere beyefendinin beğendiği türk dizisi varmı acep :F
Bodrum Masalı'nı beğenerek izliyoruz birlikte. :A

hahah aa yok burdanda beğenmemiş son haftalar iyi puan alıyordun başkanımızdan bu hafta tekrar en düşük geliyor sanırım :A :A :A
Önceki sayfaya bak fena değil demiş, puanımı biraz daha yükseltecek muhtemelen sevgili başkanım. :A Klipte Gökhan var diye düşürüyor sadece yoksa şarkıları beğeniyor. :F

Bu hafta yine eskilerden sağlam bir slowla karşınızdayız. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Yan Sen" oluyor. Herkese başarılar. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @Doğu
eh iste 😛

saka saka . dinlemedim daha sarkini. yarin dinlerim yada birazdan

var tabiki :)

Aşka Sürgün
Hatırla Sevgili
Avrupa Yakası
Aşk-ı Memnu
Fatmagül'ün Suçu Ne
İntikam
Muhteşem Yüzyıl Kösem ilk sezon :)
Çalı kuşunu unutma ayoll tek başına forumda yorumlayıp izliyordun sana acıyıp dizi bitmez inş diyordum :F :F :F

var tabiki :)

Aşka Sürgün
Hatırla Sevgili
Avrupa Yakası
Aşk-ı Memnu
Fatmagül'ün Suçu Ne
İntikam
Muhteşem Yüzyıl Kösem ilk sezon :)
avrupa yakasi haric full Beren saat :D cift yarismasindai favorin belli ozaman :)
hatirla sevgili ve köseme hic bakmadim. intikama arada baktim. digerlerini begenerek izledim.

avrupa yakasi haric full Beren saat :D cift yarismasindai favorin belli ozaman :)
hatirla sevgili ve köseme hic bakmadim. intikama arada baktim. digerlerini begenerek izledim.
avrupa yakasına bir bölüm konuk olarak gelmişti ama avrupa yakasında sevilecek çok karakter vardı zaten en az beş tane sayabilirim :))

Çalı kuşunu unutma ayoll tek başına forumda yorumlayıp izliyordun sana acıyıp dizi bitmez inş diyordum :F :F :F

kasaba diye bir dizim vardı lanet olasıcalar yarıda kesti daha öyle bir çok dizi vardı :)