MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

İyi madem sırasıyla gideriz artık mesela bu hafta @eskici en uygun aday. Bir an önce eleyip yanımıza çekmeli onu. @Bully i de en sonlarda düşünüyorum. Siz de öyle yapın şimdiden veriyorsunuz düşük puanları adama hiç bir işe yaramıyor çünkü forumun geneli seviyor. Şimdi final puanları alsın sevinsin şampiyon olacağını sansın hiç beklemediği anda tekmeyi basarız ona :A

Hareketli şarkıları berbat. Slow düzgün bir şarkıyla gelirsen 5 puan falan verebilirim sana :A
Ortak dedik bagrimiza bastik simdi senin yaptigina bak :A

pazar gununun reyting sonucu sayfasinda paylasinca dikatimi cekmisti. burda farketmedim.demekki gözum alismis artik :)

Müsic ne ya insan yarışmasının adını bilmez mi? :A
kız giresunca yazıyor biz artık alıştık pekde dikkatimizi çekmiyor:) giresuncaya razıyız yeterki anlayabileceğimiz dilden konuşsun :))
hhahahah aa ilk defa bu hatayı yaptık şeyden kaynaklanmış reyting sonuclarına tablo oluşturmuştum ayy orada müsicsurvivor diye düz yazmıştım hemen üstüne konu açınca oradan aklıma takılmış :A ama düzeltmeyecem ayoll bu hafta böyle kalacak çünkü @destere beni böyle sevmiş :A :A :A

@DarkLeqenD aa evet ekledim onuda şimdi :A :A :A

Son Şarkı Gönderme Tarihi 7 Aralık Çarşamba 16:00

Herkese merhabalar 6.haftayla birlikte şarkı gönderme süreleri tek güne düşüp racap süreleri 90 saniye olucak bu hafta son kez şarkı gönderme süresi 2 gün ve recap 1 dakıka

Kurallar
10. 12. ve 13.hafta 2 eleme yapılacak
Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 6-7 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak
Şarkı gönderme süreleri ilk 5 hafta 2 gün olucak 6.haftayla birlikte 1 güne düşecek
Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Final Puanı Alanlar
1 Cem Karaca 6 Puan
2 Ajda Pekkan ve Candan Erçetin 4 Puan
3 Ziynet Sali , Nilüfer ve Gökhan Türkmen 3 Puan
5 Sibel Can , İrem Derici ve Deniz Seki 1 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe
2.Hafta @turkuazz Aynur Aydın
3.Hafta @Faji Haluk Levent
4.Hafta @MasacRE- Yüksek Sadakat

Yarışmacılar
1 @MayısKralı - İrem Derici
2 @Bully - Gökhan Türkmen
3 @vadikızı - Deniz Seki
4 @soo - Nilüfer
5 @mrt-06 -Sibel Can
6 @DarkLeqenD - Ferdi Tayfur
7 @xemrexxx - Ajda Pekkan
8 @Felon - Ahmet Aslan
9 @OzaN - Candan Erçetin
10 @batuhankaralar - Cem Karaca
11 @denizz19 - Ziynet Sali
12 @eskici - Fettah Can
13 @Harunnn60 Shakira
14 @sokak sanati Ariana Grande
15 @Mr.At Neşet Ertaş

Juriler
Juri Başkanı @destere
@cevaa
@Ahmad
@MEnes
@Forumdash
@cookies
@Maskeli Fedai
@dosimosi
@ozmoturk
@turkuazz
@Sherlock
@yigit_00
@dreamy
@EFE UYSAL
@FaJi
@Tzira
@Doğu
@Billy Kane
@MasacRE-

Sunucularımız @mrt-06 ya süpriz yaparak Efsane dizi Hayat Bilgisi oyuncuları :Z
Perran Kutman ( Doğal Afet )
perran-kutman-ekranlara-donuyor-1942418_o.jpg

Tarık Papuççuoğlu ( Amil Bey )
hayat-bilgisi-amil-bey_1199666.jpg

Erdal Türkmen ( Mennan )
hqdefault.jpg

Kerem Kupacı ( Pikaçu )
01.Jpeg

Serhan Arslan ( Kopil )
234385-15130.jpg

Paşhan Yılmazel ( Ortega )
hqdefault6.jpg

Ümit Erdim ( Varmısın Arif )
hayat-bilgisi-varmisin-arifin-simdiki-hali_38.jpg
Harikasın canım ablam, teşekkürler. :love1:

Sürpriz çıkmazsa tam puan senin. :)

@Çiğdem- bencede Müsic kısmını Music olarak düzeltirsen iyi olur :A
Yok bu hafta böyle kalsın benim takıntım egom yoktur doğallığım bozulmasın diye yazım hatalarımı düzeltmem sonuçlar kısmında doğrusunu yazarız bu böyle güzel olmuş
:A :A :A

Harikasın canım ablam, teşekkürler. :love1:

Sürpriz çıkmazsa tam puan senin. :)
hayat bazen tatlıdırdan kızdırdık seni bu yıl oyüzden gönlünü almak istedim cnm :A :A :A

Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları (Ağır Roman)

5.hafta şarkım olarak Resimdeki Gözyaşları parçasını seçtim. Şarkıyı ve Ağır Roman filmini anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. İyi dinlemeler :) (Recap süresi 1:16-2:20)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi

eyiyeyiyeyi :) kaç verelim buna @MasacRE- :))

İyi madem sırasıyla gideriz artık mesela bu hafta @eskici en uygun aday. Bir an önce eleyip yanımıza çekmeli onu. @Bully i de en sonlarda düşünüyorum. Siz de öyle yapın şimdiden veriyorsunuz düşük puanları adama hiç bir işe yaramıyor çünkü forumun geneli seviyor. Şimdi final puanları alsın sevinsin şampiyon olacağını sansın hiç beklemediği anda tekmeyi basarız ona :A

Hareketli şarkıları berbat. Slow düzgün bir şarkıyla gelirsen 5 puan falan verebilirim sana :A
tüm planı projeyi böyle uluorta anlatman sakıncalı :) hiç yoktan düşmanlarımızı çoğaltacağız :) özel mesaj denen bişey var ordan yazsaydın keşke :))

fena sayılmaz şu ana kadar yayınlanan şarkılar arasında en iyi üçüncü şarkı allahtan başka şarkı yayınlanmadı? :))

tüm planı projeyi böyle uluorta anlatman sakıncalı :) hiç yoktan düşmanlarımızı çoğaltacağız :) özel mesaj denen bişey var ordan yazsaydın keşke :))

Doğru söylüyorsun puanları özelden belirlemek lazım bizim ekiple beraber. Neyse ki planı kaçıncı hafta uygulayacağımızı açıklamamışım o yüzden sıkıntı yok :A

fena sayılmaz şu ana kadar yayınlanan şarkılar arasında en iyi üçüncü şarkı allahtan başka şarkı yayınlanmadı? :))
Zaten hep aynı yorum .ss

Doğru söylüyorsun puanları özelden belirlemek lazım bizim ekiple beraber. Neyse ki planı kaçıncı hafta uygulayacağımızı açıklamamışım o yüzden sıkıntı yok :A

çeyrek finale kalmasında başka her hafta olabilir çeyrek finale kadar bu eziyeti çekmek istemiyorum :)

Zaten hep aynı yorum .ss

sen sanki her hafta şarkıcı değiştiriyorsunda bizim yorum aynı kalıyor ? :) değişmeyen tek şey yorumum değil senin şarkıcıda her hafta aynı ? :

çeyrek finale kalmasında başka her hafta olabilir çeyrek finale kadar bu eziyeti çekmek istemiyorum :)

Çeyrek dedin de aklıma geldi @denizz19 Çeyrek Gönül şarkısını Benim Albümüm'de de kullanmıştı ben de baktım şimdi kaç puan vermişim diye ona. Puanlamam böyle olmuş :A

7 Erkin Koray - Sevince
6 Pinhani - Beni Al
5 Model - Bir Melek Vardı
4 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
3 Sezen Aksu - Seni Yerler
2 Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1 Ziynet Sali - Çeyrek Gönül

leğen arkadaşımızın şarkısınıda bir inceleyelim geçen hafta sıvamıştı bakalım bu hafta ne yapmış pek bir ümidimiz yok ta işte bakalım maksat dostlar alışverişte görsün :))

Çeyrek dedin de aklıma geldi @denizz19 Çeyrek Gönül şarkısını Benim Albümüm'de de kullanmıştı ben de baktım şimdi kaç puan vermişim diye ona. Puanlamam böyle olmuş :A

7 Erkin Koray - Sevince
6 Pinhani - Beni Al
Senin puanına ihtiyacım yok.

7 Erkin Koray - Sevince
6 Pinhani - Beni Al

gönülün çeyreği ancak o kadar puan toplar:) tam gönül şarkısıyla gelse bişeyler düşünürdük :)

Senin puanına ihtiyacım yok.

ama o zaman rakiplerin güçlüymüş bu sefer daha şanslısın en azından fetoş canı kesin geçeceksin :)