MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı gönderdim. Bu hafta çok sürpriz değişiklikler oldu sıralamamda :A Herkese bol şans :D

Yarışmanın başkanına teşekkür ederim. İyi sayılır.:)

@turkuazz teşekkür ederim kanka. Süper bir oy.:Z

@vadikızı Bihter Behlül için verdiğin puan süper. Sağol:Z

@denizz19 seni Nalet olası pislik.s.s Beren'in ağlaması direk 15 puan be pis nankör marul.:bağır:

@denizz19

@vadikızı @turkuazz

@Çiğdem- kız nasıl bir reklam yaptıysan zirvede başladın :F
bu hayali yorumların güzelmiş ama bu konuyla alakası yokmuş malesef :)

Oylarımı verdim.
Eğer elenirsem hakkınızı helal edin. :( :A @destere @Çiğdem- @dosimosi

elenirsen shakiranın bir suçu yok zaten senin seçimlerinin yanlışlığı yol açmıştır bu duruma:) :)kız kendi kendine yarışıyor kaç haftadır her türlü entrikalara rağmen yinede shakira taş gibi ayakta :))

Dedim ya sunucuyu sevmedim protesto ettim. Hitlerim Çikoma gitsin dedin.::F
hogatha sanki değerini bilecekmi? birazdan gelir safinaz iki kelime yapıp koşturur parlakların peşinden :)

elenirsen shakiranın bir suçu yok zaten senin seçimlerinin yanlışlığı yol açmıştır bu duruma:) :)kız kendi kendine yarışıyor kaç haftadır her türlü entrikalara rağmen yinede shakira taş gibi ayakta :))
Hahah aynen ya hiç konuya uğramadığım halde kendi başına ayakta kalıyor. :( :F
Bu haftayı atlatırsam yeni bir sayfa açacağım yarışmada kendime. İnanıyorum. :A
@Çiğdem-

Hahah aynen ya hiç konuya uğramadığım halde kendi başına ayakta kalıyor. :( :F
Bu haftayı atlatırsam yeni bir sayfa açacağım yarışmada kendime. İnanıyorum. :A
@Çiğdem-

bu kadar plan proje yaptığına göre bu hafta eleneceğin kesin gibi ? :) içine bir his doğdu sanırım eleneceğine dair:)

hogatha sanki değerini bilecekmi? birazdan gelir safinaz iki kelime yapıp koşturur parlakların peşinden :)

Çiko kıymet bilir sen onun değerini bilmiyorsun. Bu akşam muhteşem oylar verecek bana yine.:A

Oylarımı verdim.
Eğer elenirsem hakkınızı helal edin. :( :A @destere @Çiğdem- @dosimosi
elenmezsin hic sanmiyorum. Shakira ve Jennifer Lopez benim sarkilarini sevdigim iki yabanci sarkicilardir. Eger yarismayi ingilizce söyleyen bir sanatci olacaksa bu Shakira olmali. ben bunu daha sanatcilar secilirken belirtmistim bir yorumumda. Hic cabalamadigin icin birinci olamaya bilirsin o ayri :A
Bu bomba sarkiyla ilk 10 icinde olman gerekir.

Çiko kıymet bilir sen onun değerini bilmiyorsun. Bu akşam muhteşem oylar verecek bana yine.:A
herkese 16 puan vermiş bana yollamıştı oyları baktım :).. hepsine 16 puan verince herkes seviniyor ama herkese 1 puan verse eminim tüm arkadaşlar isyan eder oysaki aynı şey size katkısı sıfır yani :) @Çiğdem- işini biliyor yani helal olsun :))

elenmezsin hic sanmiyorum. Shakira ve Jennifer Lopez benim sarkilarini sevdigim iki yabanci sarkicilardir. Eger yarismayi ingilizce söyleyen bir sanatci olacaksa bu Shakira olmali. ben bunu daha sanatcilar secilirken belirtmistim bir yorumumda. Hic cabalamadigin icin birinci olamaya bilirsin o ayri :A

ayy beğenilerimiz aynı jenifer lopez dedinde aklıma geldi? ben kim kardasian ıda severim :)) onunda sesi güzel :)

Abla seni klonlasak forumda keşke ya :( Ağzından bal damlıyor birde bana karşı pozitifsin böyle. :F :bhr: