Muhteşem Yüzyıl Kösem 33.Bölüm Yorumları

@Çiğdem- bu sayfalara koş gel seni burda acayip övdüm boşa gitmesin bunlar :))
hahahha evet gönlümü aldın biraz iltifatların boşa gitmez merak etme cnm :A :A :A

nasıl gözün başka yere kayınca kara kaplı defterime - puan alıyorsan iltifatlarında artı puan getiriyor
ama 3 sapıklık 1 iltifatı götürüyor ona göre :A: A :A

@mrt-06

hahahha evet gönlümü aldın biraz iltifatların boşa gitmez merak etme cnm :A :A :A

nasıl gözün başka yere kayınca kara kaplı defterime - puan alıyorsan iltifatlarında artı puan getiriyor
ama 3 sapıklık 1 iltifatı götürüyor ona göre :A: A :A

@mrt-06
@Çiğdem- bu sayfalara koş gel seni burda acayip övdüm boşa gitmesin bunlar :))
kız çiğdem çikinellası ve @vadikızı melek teyze izleyin de asalet görün uykunuz kaçsın hasetlikten :A @cookies @eskici @mrt-06

Yalnız dizinin senarypsu falan cidden iyi geçen sezonki iğrençliğinden kaynaklanıyor izlenmemesi :(

Beren role tam oturamamıştı ve zaman atlaması olmadan gelmişti senaryo giderek çirkinleşiyodu falan :(

Oturmamış bir karakter vardı Beren ne oynayacağını bile bilmedi.:)

ayşe sultan :D oynayan oyuncu leyla faray
leyla-feray.jpg

bu yüz o hale nasıl gelmiş la ? vuranın dibi çürüsün :)

Tam 12:26'dan beri bir bölümü bitirmeye çalışıyorum, internet sağ olsun, yeni bitirebildim. :D

Ayşe, seni en hızlı ağlayan insan ilan ediyorum. Birinin eteklerine kapanıp ağlamaya başlaması yaklaşık 0.85 saniye sürüyor. Sinan Paşa'nın adını verecek kadar zekisindir sanıyordum ama o da yok.
Keşke paraya biraz kıyıp Erdel Sarayı için güzel bir mekan ayarlasalarmış. Böyle greenbox'ta çekim kötü olmuş.

Kösem: Ben yaşadığım müddetçe taht senindir. :relaxed:
Murad: Taht benim zaten validem. Siz olsanız da olmasanız da benim. :wink::smirk:
Ayağını denk alacaksın Kösem)) Murad ve Kösem'in atışmalarını çok seviyorum. En sonda gücünüzü benden alıyorsunuz kısmı da harikaydı.

Biri Kösem'e vurur
Padişah (Ahmed): Lan sen Kösem'e niye vurdun??

Kösem birine vurur
Padişah (Murad): Lan ne yaptın, Kösem sana niye vurdu??

Gördüğümüz gibi Kösem dövse de dövülse de haklıdır.

Son düzenleme: