@Çiğdem- bu sayfalara koş gel seni burda acayip övdüm boşa gitmesin bunlarO seni istiyormu ki hani kaptırmam diyon![]()
@Çiğdem- bu sayfalara koş gel seni burda acayip övdüm boşa gitmesin bunlarO seni istiyormu ki hani kaptırmam diyon![]()
hahahha evet gönlümü aldın biraz iltifatların boşa gitmez merak etme cnm@Çiğdem- bu sayfalara koş gel seni burda acayip övdüm boşa gitmesin bunlar)
hahahha evet gönlümü aldın biraz iltifatların boşa gitmez merak etme cnm![]()
![]()
nasıl gözün başka yere kayınca kara kaplı defterime - puan alıyorsan iltifatlarında artı puan getiriyor
ama 3 sapıklık 1 iltifatı götürüyor ona göre: A
@mrt-06
kız çiğdem çikinellası ve @vadikızı melek teyze izleyin de asalet görün uykunuz kaçsın hasetlikten@Çiğdem- bu sayfalara koş gel seni burda acayip övdüm boşa gitmesin bunlar)
Yalnız dizinin senarypsu falan cidden iyi geçen sezonki iğrençliğinden kaynaklanıyor izlenmemesi
Yalnız dizinin senarypsu falan cidden iyi geçen sezonki iğrençliğinden kaynaklanıyor izlenmemesi
Beren role tam oturamamıştı ve zaman atlaması olmadan gelmişti senaryo giderek çirkinleşiyodu falan![]()
Evet sorunlu bir senarist bu yılmaz .ssOturmamış bir karakter vardı Beren ne oynayacağını bile bilmedi.![]()
@vadikızı teyze sen de @Çiğdem- e şöyle bir osmanlı tokadı at da keyfimiz yerine gelsin@cookies @destere @sürgünüm @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @eskiciEkli dosyayı görüntüle 52845
ayşe sultantokatın şiddetinden oturan kızın yüzü dağılmış resimde ortadaki şeyin kim olduğunu seçemedim![]()
ayşe sultanoynayan oyuncu leyla faray