yine kan çıkıcak senin bu oylarından vlla cnmGönderdim canım düşüne düşüne bir hal oldum haksızlık etmek istemiyorum adil
olmak istediğim için çok düşünerek gönderdim tüm şarkılar güzeldi
yine kan çıkıcak senin bu oylarından vlla cnmGönderdim canım düşüne düşüne bir hal oldum haksızlık etmek istemiyorum adil
yine kan çıkıcak senin bu oylarından vlla cnm
Gönderdim canım düşüne düşüne bir hal oldum haksızlık etmek istemiyorum adil
Bizi nasıl buldun.
inanilmaz zorlanacagim bir oylama.
tarzima yakin kisiler bu hafta dusuk puan alacaklar cunku 3 sarki beni bu hafta cok sasirtti. ust siradaki ilk 5 tamam digerlerini iyice dusunmem gerekiyor. @vadikızı sarkini cok begeniyorum ama bu haftada sana kiyacagim galiba bakalim son kararimda nasil olusacak listem.
Ayy sen nerden bilecektin canım suçlama kendini Ama bu hafta Sibel'den yüksek vermişsindir artık bana, aynı hata ikinci kez yapılmaz.Puanlarimi verdim. ilk 5te iki tane supriz isim oldu benim icin.
@Bully yine Sibel ve Gökhan arasinda kaldim hangisi 1 puan fazla olsun diye. en son yine böyle olmustu ve seni final puanindan etmistim dost kazığı diye buna denir herhalde
listede en buyuk cıkışı @Harunnn60 yapti. 3 puandan ciftli rakamlara sert bir giriş yapti. @eskici ve @denizz19 de yukselis yapan diger arkadaslar.
en sert dusus malesef @MasacRE- ve @Felon oldu.
@xemrexxx sana göre düşük bir puan olabilir ama en sonki 1 den sonra benim gözumde bir yukselisi yakaladin. bu hafta daha yüksek vermek isterdim ama olmadi fazlasi.@vadikızı puanin iyi yinede ama cift haneli veremedim.
@DarkLeqenD yine memnun kalacagin bir puan verdigimi dusunuyorum. cift haneli oldu 😉
bu hafta @OzaN in sanatcisida yukselis yasayan bir diger sanatci oldu. umarim gecen haftanin kötu oylamasini telefi etmiş olurum
@MayısKralı malesef sende kötu bir düşüş yasadin gecenki oylamaya nazaran @soo da gecenki listeme göre yukselise gecti
öyle oldu ama bu haftada zirveyi tadamadin bakalim kismetin nezamanmis. umarim elenmeden önce benim listemde zirvede olma zevki yasarsinAyy sen nerden bilecektin canım suçlama kendini Ama bu hafta Sibel'den yüksek vermişsindir artık bana, aynı hata ikinci kez yapılmaz.
Bu hafta yarışacağım şarkı;
Shakira'nın yeni çıkardığı Maluma ile ortak şarkısını bu hafta kullanıyorum. Klip zaten efso ama şarkıyı ben çok çok beğendim. Sizinde iyi puanlar vereceğinizi düşünüyorum.
Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma
Güzel oylarınızı bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 52813
@Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @destere @Bully @sokak sanati
@dosimosi @eskici @MayısKralı @OzaN @cookies @DarkLeqenD @batuhankaralar
@Billy Kane @vadikızı @turkuazz @soo @mrt-06 @Ahmad @MEnes @Mr.At @dreamy @pompy @Felon @FaJi @Yakamoz-Asi
Son cümleni espri olarak kabul ediyorum. İlla ki tam puanını kaparız ya benim acelem yok, daha senlik dolu parçam var.öyle oldu ama bu haftada zirveyi tadamadin bakalim kismetin nezamanmis. umarim elenmeden önce benim listemde zirvede olma zevki yasarsin
belli olmaz bu isler ama genelde güzel puanlar aliyorsun benden. zirve olmasada olurSon cümleni espri olarak kabul ediyorum. İlla ki tam puanını kaparız ya benim acelem yok, daha senlik dolu parçam var.
Oylarımı gönderdim. Haftanın favorisi açık ara Deniz Seki benim için, kesinlikle birinci olmalı bu şarkı. @vadikızı
Beğendiğim diğer isimler karışık olarak Fettah Can, Ferdi Tayfur, Nilüfer, Sibel Can ve Ziynet Sali oldular. @eskici @DarkLeqenD @soo @mrt-06 @denizz19
Neşet'i ilk kez bu kadar beğendim, Ariana iyiydi, İrem Derici ve Yüksek Sadakat ise ortalamaydı. @Mr.At @sokak sanati @MayısKralı @masacre-
Cem Karaca'nın parçasından buram buram prim kokusu alsam da en düşükler arasında yer almadın. @batuhankaralar Hala Bu Son Olsun'u bekliyorum senden.
Oylarımı gönderdim. Haftanın favorisi açık ara Deniz Seki benim için, kesinlikle birinci olmalı bu şarkı. @vadikızı
Beğendiğim diğer isimler karışık olarak Fettah Can, Ferdi Tayfur, Nilüfer, Sibel Can ve Ziynet Sali oldular. @eskici @DarkLeqenD @soo @mrt-06 @denizz19
Neşet'i ilk kez bu kadar beğendim, Ariana iyiydi, İrem Derici ve Yüksek Sadakat ise ortalamaydı. @Mr.At @sokak sanati @MayısKralı @masacre-
Cem Karaca'nın parçasından buram buram prim kokusu alsam da en düşükler arasında yer almadın. @batuhankaralar Hala Bu Son Olsun'u bekliyorum senden.
Yabancı şarkıya verebileceğim max puanı verdim işte, teşekkür edeceğine nankörlük yapıyorsun. ssNedense hiç şaşırmadım. O sese hakaret aslında senin puanın.s.s
Rica ederim ablacım bu şarkısına bayılırım. Senin Gökhan'a puanın da iyidir umarım.Kaannnn tşk edrimm cnmmm
Yabancı şarkıya verebileceğim max puanı verdim işte, teşekkür edeceğine nankörlük yapıyorsun. ss
Rica ederim ablacım bu şarkısına bayılırım. Senin Gökhan'a puanın da iyidir umarım.