MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Yok toprosuna acımıyorum ama Kaan'a üzülüyorum. Bihtere o kadar destek veriyor.:A
Lan toproson ne bir insanın her mesajı mı göze batar arkadaş Bihter'e destek mestek yok bu hafta.ss

Belli ki boşa yollamışsın. :))))

Yok artık saydığın üç isim de bana yamuk yapmaz. :A Deniz'den Bully'e gider ordan da yine bana çıkar boşuna denklem kurma her türlü yolun sonu bana çıkıyor. :A

Gelecek bölüm #destereJuriliktenAtılsın hastagıne desteklerini bekliyorum. :A

bakalım bu hafta göreceğiz işe yaramışmı yaramamışmı aramalarımız :))

Yok toprosuna acımıyorum ama Kaan'a üzülüyorum. Bihtere o kadar destek veriyor.:A

bir dahaki yarışmaya fergie ile katıl :))

Son düzenleme:
Bu hafta yarışacağım şarkı;
chantaje-shakira-maluma.jpg

Shakira'nın yeni çıkardığı Maluma ile ortak şarkısını bu hafta kullanıyorum:Z. Klip zaten efso ama şarkıyı ben çok çok beğendim. Sizinde iyi puanlar vereceğinizi düşünüyorum. :Z:A:A

Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma

Güzel oylarınızı bekliyoruz.:bhr::bhr::bhr:
SHAKIRA1.jpg

@Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @destere @Bully @sokak sanati
@dosimosi @eskici @MayısKralı @OzaN @cookies @DarkLeqenD @batuhankaralar
@Billy Kane @vadikızı @turkuazz @soo @mrt-06 @Ahmad @MEnes @Mr.At @dreamy @pompy @Felon @FaJi @Yakamoz-Asi

Bu hafta yarışacağım şarkı;
chantaje-shakira-maluma.jpg

Shakira'nın yeni çıkardığı Maluma ile ortak şarkısını bu hafta kullanıyorum:Z. Klip zaten efso ama şarkıyı ben çok çok beğendim. Sizinde iyi puanlar vereceğinizi düşünüyorum. :Z:A:A

Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma

Güzel oylarınızı bekliyoruz.:bhr::bhr::bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 52813

@Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @destere @Bully @sokak sanati
@dosimosi @eskici @MayısKralı @OzaN @cookies @DarkLeqenD @batuhankaralar
@Billy Kane @vadikızı @turkuazz @soo @mrt-06 @Ahmad @MEnes @Mr.At @dreamy @pompy @Felon @FaJi @Yakamoz-Asi
Woaw diyorum :) :Z
gecen hafta yanilmiyorsam en dusuk 5teydin listemde. buyuk sicrama yasayacaksin bu hafta :Z ingilizce sarkilari cok begenmem ama bu tarz muzikleri begenirim :Z
Whenever whatever sarkisindan sonra begendigim ikinci sarkisi olacak gibi.
simdi ikinci kez tekrar dinliyorum. :Z

Woaw diyorum :) :Z
gecen hafta yanilmiyorsam en dusuk 5teydin listemde. buyuk sicrama yasayacaksin bu hafta :Z ingilizce sarkilari cok begenmem ama bu tarz muzikleri begenirim :Z
Whenever whatever sarkisindan sonra begendigim ikinci sarkisi olacak gibi.
simdi ikinci kez tekrar dinliyorum. :Z
Ahaha abla hızır gibi yetiştin valla. :F
İnşallah senin gibi düşünen üyeler vardır. :A Dimi bence sizde düşünün. :F @Bully @denizz19 @Çiğdem- @destere @xemrexxx @turkuazz @masacre- @sokak sanati @Ahmad @Mr.At

Çok sağol.:Z:love1:

Ya yarışma ile ilgilenemiyorum böyle olunca puanlarda düşük geliyor bu yarışmada yarışmacınla illgilenmen şart . :D O yüzden bu hafta diğer üyelere çok çalışacağım. :F @Çiğdem-
evet bazen insanlarin emekleri icin bol keseden puan verdiklerimde oldu zamaninda.
replay tusunu catlatacam simdi. ben bir telefon görusmesi yuzunden uykumdan uyandim tekrar uyumadan bi foruma bakayim dedim senin sarkiyi dinledim uyku kacti gitti. enerjim yerine geldi

Son Oy Gönderme Tarihi 4 Aralık Pazar 21:00

Video 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularınızada yollayacam recap videosunu herkese başarılar diliyorum :bhr::bhr::bhr:

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

Kızz yollucamm diyon bana gelmiyorr :F:Fneyse ben gönderim hemen

Ariana hey yavrum Bee. O ses nasıl çıkıyor o boydan. Muhteşem.:bhr: Özellikle 7. ve 10 saniye arasında ki arkadaki vokal sesi muhteşem. Bu hafta net 1. olacak bir şarkı.:Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar