gidebilir anne zaten karakterler üzerinden gidiyor onları tüketince düşecek ama haftaya zönk diye edho 1. olur demek saçmaasıl Sen neyin kafasındasın bee annenin sadece ab gurubu sağlamdı uzun vadede ama gördükki orayıda kaptırıcaklar şuan 3 gurupta gidicek onu görmüş olduk ayoll
hahah ben meryem gelince dedim ozaman sende bizim tarafımzıda olcuaksın zatengidebilir anne zaten karakterler üzerinden gidiyor onları tüketince düşecek ama haftaya zönk diye edho 1. olur demek saçma
meryemin karakterine bağlı ünalla partner olup milleti eziklerse sizen taraf olurum yoksa cık yok size destekhahah ben meryem gelince dedim ozaman sende bizim tarafımzıda olcuaksın zaten
yabancı ajan roluymuş bundan havalı rolmu var ayoll ünalla işbirliği kesin zatenmeryemin karakterine bağlı ünalla partner olup milleti eziklerse sizen taraf olurum yoksa cık yok size destek
Biz bitti demeden bitmez kardeş [emoji4] sadece biraz sevinin diye geriye çekildik öldük sanmışsınız [emoji2]EDHO'yu devirmişiz hala konuşuyor bu @batuhankaralar
Seni de Anne'ye bekleriz acımızı bizimle paylaşBiz bitti demeden bitmez kardeş [emoji4] sadece biraz sevinin diye geriye çekildik öldük sanmışsınız [emoji2]
Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler kardeş. Hatırlatacağım sana bunları [emoji4]Seni de Anne'ye bekleriz acımızı bizimle paylaş
Ben de dün akşam izleyemedim Anne'yi hoş ama izlerim elbet bir günGörelim Mevla neyler neylerse güzel eyler kardeş. Hatırlatacağım sana bunları [emoji4]
Hayrola Hayat Şarkısı'nı sattın mı yoksa?Anne 10-11 reytingde gidiyor, korkmaya gerek yok. Daha liderlik yok size
Sen az ötede oyna reytingini ikiye katladığımız dizinin fandomu, biz 3 reyting farktan 1'e düşürdük çocuk mevzusu sonuçlanınca Anne'yi gömerizEDHO'yu devirmişiz hala konuşuyor bu @batuhankaralar
Sen az ötede oyna reytingini ikiye katladığımız dizinin fandomu, biz 3 reyting farktan 1'e düşürdük çocuk mevzusu sonuçlanınca Anne'yi gömeriz
Nilay'ın hastaneye düştüğü bölümde kaldım, yetişiriz inşallahHayrola Hayat Şarkısı'nı sattın mı yoksa?
Umutlarını yok etmek istemem ama bitmeyecek.Anne dizisi yine harika gitmiş... Haftaya süper dram olacak hem de heycan
Anne dizisine laf atanlar Allah askına neden kabul etmiyorsunuz edhonun hepi topj çapı bu kadar. Anne olmasa bile en fazl 10.99 alırsınız 11 de demiyorum. Siz yorumları yazarken 13-14 mi alacağınızı sanıyorsunuz? geçen sene 6 reytingi gören bir diziden bahsediyorsunuz.
Anne dizisi 11 bölümde bitecek hikayede sapma yok. Anne bittikten sonra sevinin. Genel olarak @xemrexxx tarafından forumca zorla anti oldugunuz Meryem ile alacağınız reytinglerle sevinirsiniz Meryemi yağlayıp tuzlamayı unutmayın amma
11 bölümde bitmesinin imkanı yok Senaryo diğer dizilerdede aynıydı 2. sezonu görebilir anne 3 e kadar yolu var reytinglerininAnne dizisi yine harika gitmiş... Haftaya süper dram olacak hem de heycan
Anne dizisine laf atanlar Allah askına neden kabul etmiyorsunuz edhonun hepi topj çapı bu kadar. Anne olmasa bile en fazl 10.99 alırsınız 11 de demiyorum. Siz yorumları yazarken 13-14 mi alacağınızı sanıyorsunuz? geçen sene 6 reytingi gören bir diziden bahsediyorsunuz.
Anne dizisi 11 bölümde bitecek hikayede sapma yok. Anne bittikten sonra sevinin. Genel olarak @xemrexxx tarafından forumca zorla anti oldugunuz Meryem ile alacağınız reytinglerle sevinirsiniz Meryemi yağlayıp tuzlamayı unutmayın amma