Hızır Ali Çakırbeyli

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,545
Puanı
1,060
Karı dizisi diyenlere karşı @batuhankaralar ı suskun bırakan, yeni parlak oğlan geldi diye kanatlanıp uçan hala haber alınamayan @Çiğdem- i coşturan o sahne:

Ayy inanmıyorum Alparslanın kopyası resmen nasılda benziyor ona kusura
bakılmasında saçma olmuş bu :D

Karı dizisi diyenlere karşı @batuhankaralar ı suskun bırakan, yeni parlak oğlan geldi diye kanatlanıp uçan hala haber alınamayan @Çiğdem- i coşturan o sahne:

sanem den doğan çocuk bu kadar itici ve düdük kafalı olmaz saçma bir oğlan pırtlatmışlar sanemle alakası yok kesin bunu cami önünden bulmuştur :)

:F:F:F:Fsana değil başkanım başkasına diyor emree

olsun yani beni ihmal etmediği sürece özgürdür kız ben onu kendimle kısıtlayamam :)

sanem den doğan çocuk bu kadar itici ve düdük kafalı olmaz saçma bir oğlan pırtlatmışlar sanemle alakası yok kesin bunu cami önünden bulmuştur :)

olsun yani beni ihmal etmediği sürece özgürdür kız ben onu kendimle kısıtlayamam :)

:F:F:F:kiki::kiki::kiki:töbe yarabbim sen nasıl çiğdeme aşıksın başkaları ile
paylaşıyon başkanım aaa

napayım yani ? engel olamıyorsan sana düşenle yetineceksin :))
:F:F:F:kiki::kiki::kiki:töbe yarabbim sen nasıl çiğdeme aşıksın başkaları ile
paylaşıyon başkanım aaa
tabi teyzeceğim mesela @Çiğdem- çok terbiyesiz kendinden küçüklere de sarkıyor artık :A
hahahah aaa işte gayet modern anlayışlı bir insan :F ama ben @destere üstüne başka diken ellemem kesinlikle rahat olsun ayoll :A :A :A

Oğlu değil izlemediğim halde çok rahat anlaşılıyor. Bence alpaslana değil pusata daha çok benziyor pusatın gençlik hali
Buradan yürürsek Yusuf'un da Polat'ın oğlu olmadığını çıkarabiliriz. Ali'ye daha çok benzemesi gerekmiyor mu mantıken :A

Gelecek bölüm bu olayın Davut'un oyunu olduğu ortaya çıkarsa diziyi izlemeye devam ederim yoksa bir süre ara vereceğim. Bu ne ya Hızır ceketini nereye astıysa oradan çocuk çıkıyor biz Gülmezler diyoruz adamlar Hızır Ali diyor anlamak zor :D

Buradan yürürsek Yusuf'un da Polat'ın oğlu olmadığını çıkarabiliriz. Ali'ye daha çok benzemesi gerekmiyor mu mantıken :A

Gelecek bölüm bu olayın Davut'un oyunu olduğu ortaya çıkarsa diziyi izlemeye devam ederim yoksa bir süre ara vereceğim. Bu ne ya Hızır ceketini nereye astıysa oradan çocuk çıkıyor biz Gülmezler diyoruz adamlar Hızır Ali diyor anlamak zor :D
Benzediği yönünden demedim ki zaten oyun oyun Raci, Cahit gibi hata yapmaz. Oğlu olarak yazdıysa da bu olaya tepkiler fazla olduğundan senaryoyu çevirir

bu görkem diziye katıldımı katılmadımı (b)(b)(b)