kadınlar hariççhele şükür karakterleri sevmeye başladınmı kızz![]()
kadınlar hariççhele şükür karakterleri sevmeye başladınmı kızz![]()
Neden duselim o gelen kitle diziyi begenmistirson 2 bölümdür maşşllah iyiyiz ayoll yeni karakterlerede ısındık
normalde 2 şer reyting düşmemiz lazım ab abc1 gruplarında ama inş koruruz geçen haftakı reytingi![]()
öyle 15 te 16 da kalamazsın cnm 13 e iner oNeden duselim o gelen kitle diziyi begenmistirSimon hala pasif ama
![]()
aslıhanla mariaya sinir oluyorum vllahay kadınlar kadar kafana emii![]()
öyle 15 te 16 da kalamazsın cnm 13 e iner o![]()
ama inş koruruz hatta yeni reyting rekorları kırarız diyelim umudumuz o yönde olsun tabi yarın
aslıhanla mariaya sinir oluyorum vlla![]()
![]()
birde ural beyin sürahi yüzlü karısına
![]()
Yukselirse muhtesem olur yeni rekorlar goruruz gönlümüz açılıröyle 15 te 16 da kalamazsın cnm 13 e iner o![]()
ama inş koruruz hatta yeni reyting rekorları kırarız diyelim umudumuz o yönde olsun tabi yarın
aslıhanla mariaya sinir oluyorum vlla![]()
![]()
birde ural beyin sürahi yüzlü karısına
![]()
20 reytingi final bölümündemi olur bilemem ama şu dizi 20 reytingi görmeden bitmese bari cnmYukselirse muhtesem olur yeni rekorlar goruruz gönlümüz açılır![]()
20 cok muthis bu sistemde bu rekor akillara kazinir baya cikmaz20 reytingi final bölümündemi olur bilemem ama şu dizi 20 reytingi görmeden bitmese bari cnm![]()
final bölümünde 20 reyntle kapatırız bence uçuk reytingler bekliyorum tüm türkiye izleyebilir20 cok muthis bu sistemde bu rekor akillara kazinir baya cikmaz![]()