Hahahaah @Çiğdem- aha da göryalnız oğlan yanlış yere doğru elini kaydırıyor ben olsam alta doğru meylederdimbunda kafa yok sanki kızı gıdıklayacak oysa bakılacak neler var neler
)
Hahahaah @Çiğdem- aha da göryalnız oğlan yanlış yere doğru elini kaydırıyor ben olsam alta doğru meylederdimbunda kafa yok sanki kızı gıdıklayacak oysa bakılacak neler var neler
)
hogatha kıskançlıktan silmiştirAslında resimini eklemiştim ama çıkmamış![]()
yalnız oğlan yanlış yere doğru elini kaydırıyor ben olsam alta doğru meylederdimbunda kafa yok sanki kızı gıdıklayacak oysa bakılacak neler var neler
)
hahahah onun oklava saati gelmiştir yine 3 öğün yemek gibi alıştı ayollHahahaah @Çiğdem- aha da gör![]()
eklenildi bonus olarakta the originals teki Phoebe Tonkin Eklendihogatha kıskançlıktan silmiştir)
harika bişeymişeklenildi bonus olarakta the originals teki Phoebe Tonkin Eklendi![]()
yok haklısın maggie tabiki etmezharika bişeymiş
![]()
ama yinede bir maggie etmez)
yok haklısın maggie tabiki etmezama onun hatrına bu dizi izlenilir
![]()
hahahah onun oklava saati gelmiştir yine 3 öğün yemek gibi alıştı ayoll![]()
![]()
![]()
dizi bu sezon son sezonu olacakbende kendimi zorladım izlemek için ama gitmedi organics) vampirli şeyleri hazmedemiyorum
![]()
dizi bu sezon son sezonu olacakayrıca öbür the wampires daireste son sezonu sanırım
aslında son sezondanda başlayabilirsin amaç Hayleyi (Phoebe Tonkin) izle
@Çiğdem- vampir dizileri bitiyor başka vampir dizisi bulmak şart oldu![]()
ayy şu maggieyi niye hatırlattın bee hediyelerimİN kalitesi düştü vllabende kendimi zorladım izlemek için ama gitmedi organics) vampirli şeyleri hazmedemiyorum
dediğim yalanmı sen söyle? oğlan sincap kız sincabı niye gıdıklıyorki? orda ilk insanın aklına gıdıklamakmı gelir)
HAHAH teşekkürler inş 100 de görürüz
İlahi Emre.Çirkinler çirkini sinsiler sinsisi forumun ablası pompy'nin teyzesi @Çiğdem- 50 bin mesajı geçti, çenesinin tez zamanda tutulması dileğiyle kendsini tebrik ediyorum, bunlar da hediyeleri
Ekli dosyayı görüntüle 52702 Ekli dosyayı görüntüle 52703 Ekli dosyayı görüntüle 52704
ayyyy bayıldım vlla şuana kadar en iyi hediyeyi sen verdin