FF En İyi Oyuncu Yarışması 9. Hafta Sonuçları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,540
Puanı
1,061
En İyi Oyuncu Yarışması'nın 9. Hafta sonuçları belli oldu. Bu hafta zirvede Anne dizisiyle Cansu Dere yer aldı. Geçtiğimiz hafta 4. olan İlker Kaleli ise 2.sıraya yükseldi bu hafta. 2.sezona merhaba diyen Muhteşem Yüzyıl Kösem'den Metin Akdülger ise 3. oldu.

Cansu Dere (Anne) : 10/10
İlker Kaleli (Poyraz Karayel) : 9.75/10
Metin Akdülger (Muhteşem Yüzyıl Kösem) : 9.50/10
Özge Özberk (Kalbimdeki Deniz) : 9.50/10
Kıvanç Tatlıtuğ (Cesur ve Güzel) :9.50/10
Alperen Duymaz (Bodrum Masalı) :9.33/10
Necip Memilli (Muhteşem Yüzyıl Kösem) : 9.33/10
Şebnem Bozoklu (Altınsoylar) :9.33/10
Tarık Ünlüoğlu (Eşkiya DÜnyaya Hükümdar Olmaz) : 9.33/10
Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel) : 9.25 /10

cocugunu-kaciran-anne,mrAm4GXsUUux0In8rjpnXQ.jpg ilker-kaleli-4.jpg images.jpg

@xemrexxx Çağatay Ulusoy 9.33 puanla listede olmalıydı keza İlker de 10 puanla zirvede olmalıydı sen kendi oylarını kafandan mı ekliyorsun?

Bu soruyu geçen hafta da sordum da cevap vermedin. :)

En İyi Oyuncu Yarışması'nın 9. Hafta sonuçları belli oldu. Bu hafta zirvede Anne dizisiyle Cansu Dere yer aldı. Geçtiğimiz hafta 4. olan İlker Kaleli ise 2.sıraya yükseldi bu hafta. 2.sezona merhaba diyen Muhteşem Yüzyıl Kösem'den Metin Akdülger ise 3. oldu.

Cansu Dere (Anne) : 10/10
İlker Kaleli (Poyraz Karayel) : 9.75/10
Metin Akdülger (Muhteşem Yüzyıl Kösem) : 9.50/10
Özge Özberk (Kalbimdeki Deniz) : 9.50/10
Kıvanç Tatlıtuğ (Cesur ve Güzel) :9.50/10
Alperen Duymaz (Bodrum Masalı) :9.33/10
Necip Memilli (Muhteşem Yüzyıl Kösem) : 9.33/10
Şebnem Bozoklu (Altınsoylar) :9.33/10
Tarık Ünlüoğlu (Eşkiya DÜnyaya Hükümdar Olmaz) : 9.33/10
Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel) : 9.25 /10

Ekli dosyayı görüntüle 52718 Ekli dosyayı görüntüle 52717 Ekli dosyayı görüntüle 52719

harika sonuç cansu birinciyse diğerleri önemli değil zaten :)

@xemrexxx Çağatay Ulusoy 9.33 puanla listede olmalıydı keza İlker de 10 puanla zirvede olmalıydı sen kendi oylarını kafandan mı ekliyorsun?

iyiki cevaplamamış:) bahsettiğin iki kazmada ilk 20 de yer almadı ben tek tek kontrol ettim oyları :))

harika sonuç cansu birinciyse diğerleri önemli değil zaten :)

iyiki cevaplamamış:) bahsettiğin iki kazmada ilk 20 de yer almadı ben tek tek kontrol ettim oyları :))
Neyse ki senin de berbat ve taraflı oylarını kaale almamış :A

uzaydan gönderiyorlar :F ismi lazım değil 3 üyemiz tartışmalara girmemek için özelden gönderiyor zaten ocak ayından itibaren herkes özelden gönderecek :F

bu arada @cookies i dövün @Çiğdem- le :D 3 kişi kanbalot görkem arslana 10 vermiş alper melunu 2 vermiş .ss 9 verse adam 2., 8 verse 3. ,7 verse 9. oluyordu .ss

Alperen'i yine listeye sokmusuz haftaya da Ezgi'yi sokalim hep Alperen girmesin yeter @Bully :A

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger ve Cansu Dere'ye tebrikler ama Halit Ergenç ve Beren Gökyıldız'ın olmaması tek kelimeyle skandal. :)