- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Mobilden görünmüyor sanırım pc'den bakman gerekiyor.mesajim kac ? ben cigdeme sinirlenince 20 tane silmistim
onunki kac?
ben göremiyorum @Bully nasil bakiliyor ?
mesajim kac ? ben cigdeme sinirlenince 20 tane silmistim
onunki kac?
her hafta cita yukseliyor. cene iyice acildi. ocaki beklemeden kasim sonu 4000 olacam belliMobilden görünmüyor sanırım pc'den bakman gerekiyor.
Sen 470 mesaj yazmışsın, Çiğdem de 592
Zirveyi illa ki alırsın çünkü sen hırs yapıp daha çok mesaj yazmak isteyeceksin bu hepimizin başına geldi zamanındaböyle yukselince @Çiğdem- in etekleri tutusur. bir ara baya sevinmisti gidecem deyince. amacim buydu demisti acik acik. geri döndum intikamini beni yarismadan men ederek almisti
her hafta cita yukseliyor. cene iyice acildi. ocaki beklemeden kasim sonu 4000 olacam belli
bugun senin konunun vesilesiylede toplam 80 yorum yazdim
yok yok ben bu hafyada cok yazayim sonra frene basacam. ilk 10da olmak yeterli hedef gunde 10 mesajdi ama cene durmuyorZirveyi illa ki alırsın çünkü sen hırs yapıp daha çok mesaj yazmak isteyeceksin bu hepimizin başına geldi zamanında
Mobilden görünmüyor sanırım pc'den bakman gerekiyor.
Sen 470 mesaj yazmışsın, Çiğdem de 592
Ben mobilim bakabiliyorum ilk girdigimde bende de görünmüyor ama cok basit bir yöntemi var telefonu yan cevirince görünüyor yani ekran büyüdügü icin görünüyormesajim kac ? ben cigdeme sinirlenince 20 tane silmistim
onunki kac?
sadece 4 görunuyor buda birseyBen mobilim bakabiliyorum ilk girdigimde bende de görünmüyor ama cok basit bir yöntemi var telefonu yan cevirince görünüyor yani ekran büyüdügü icin görünüyor
kiskandinmi?ay skandal resmen çirkin kızlar kulübü zirve ve zirve ortağının sahibi .ss
ne diye kıskanayım haftada 2300 mesajla zirvede olduğum zamanlar var ben bu konuda başarıya doymuş insanımkiskandinmi?
demekki cok bos birisinki okadar yazmissin. Ben bu aralar az calistigim icin bende bos sayilirimne diye kıskanayım haftada 2300 mesajla zirvede olduğum zamanlar var ben bu konuda başarıya doymuş insanım
hiç alakası yok o zamanlar 3-4 kişi 2000 i geçerdi haftada sonra çirkin kızlar kulübü gelip forumun bereketini kaçırdıdemekki cok bos birisinki okadar yazmissin. Ben bu aralar az calistigim icin bende bos sayilirim
hayatina hic kiz girmesin insallahhiç alakası yok o zamanlar 3-4 kişi 2000 i geçerdi haftada sonra çirkin kızlar kulübü gelip forumun bereketini kaçırdı
böyle yukselince @Çiğdem- in etekleri tutusur. bir ara baya sevinmisti gidecem deyince. amacim buydu demisti acik acik. geri döndum intikamini beni yarismadan men ederek almisti
her hafta cita yukseliyor. cene iyice acildi. ocaki beklemeden kasim sonu 4000 olacam belli
ay skandal resmen çirkin kızlar kulübü zirve ve zirve ortağının sahibi .ss
hahaha @dosimosi ayyy sen bu forumda 3 kişiyi ciddiye alma @destere @xemrexxx ben biz herşeyde şakasına takılır ciddiyete hiç bürünmeyiz söylediğimiz şeylerede açıklama yapmayız bizi bilen zaten ciddiye almaz alan olsada ben bu emsajım şaka demeyi sevmem goygoycu grup de geç bize kısaca umarım bu çıkışın devam ederowww,,
yavaş yavaş zirveyi sallamaya başladık
@Çiğdem- koltuğun sallanıyor düştün düşecen dikkat et ) gerçi düşersen ben tutarım hemen altında paraşüt gibin açılmışım seni bekliyorum
hahaha @dosimosi ayyy sen bu forumda 3 kişiyi ciddiye alma @destere @xemrexxx ben biz herşeyde şakasına takılır ciddiyete hiç bürünmeyiz söylediğimiz şeylerede açıklama yapmayız bizi bilen zaten ciddiye almaz alan olsada ben bu emsajım şaka demeyi sevmem goygoycu grup de geç bize kısaca umarım bu çıkışın devam eder
sende fırsattan yararlanmaya gelmişsin hemen @destere ayy sen beni tutma istemez
bu arada emreyi geçiyormuşsun nerdeyse