Meryem Uzerli'den Yeni Haberler

xemrexxx Harikalar Diyarında. :A Beni buraya forum halkı getirdiyse yine halk indirir, sen kimsin be adam. :A
ayol bugün resmi paylaştım denizle bully arkandan iş çeviriyor aserat desteği de var halka gerek kalamdan devrilicen:A

:Fpiss emreee kimbilir ne dedin batuhana

atacan buna dikkat edin @xemrexxx in işi belli olmaz bizide gönderir forumdan:F:F:F
biz safiye sultan 40 yıldır busaraydayız aman biz xemrexxx 140 bin mesajdır bu forumdayız biz en iyisini yaparız her zaman :A

:Fpiss emreee kimbilir ne dedin batuhana

atacan buna dikkat edin @xemrexxx in işi belli olmaz bizide gönderir forumdan:F:F:F
Emre anca konuşur bir şey olmaz abla merak etme. :A

ayol bugün resmi paylaştım denizle bully arkandan iş çeviriyor aserat desteği de var halka gerek kalamdan devrilicen:A

biz safiye sultan 40 yıldır busaraydayız aman biz xemrexxx 140 bin mesajdır bu forumdayız biz en iyisini yaparız her zaman :A
@denizz19 ve @Bully bana hainlik yapmaz, @Bully zaten benim üssüm. Artık zirve yapmış bir isim benle niye uğraşsın. :A @Aserat'tan şüpheliyim ama. :F

:F:Fadminlerim görev başında dikkatli olunnn

Ben oyalıyorum yoksa @destere efendinin aklı hemen halvette çiçek böcek önemsizmiş o kafayla daha çok bekler ayoll :A :A :A
şimdi destere de haklı çocuk 24 yaşında 30 a geldi mi en verimli çağı bitiyor :A bu arada @MasacRE- konuya baıp çıkman gözümden kaçmadı demek onlinesın gidip geçen haftaki dizilere oy kullan :A