Kırgın Çiçeklerde ilk göz ağrın sayılır
evet bu türde izledğim ilk diziydi 10-15 bölümü de hiç kaçırmadan bakmıştım
Kırgın Çiçeklerde ilk göz ağrın sayılır
Aslında ilk zaman ki tadı belki bulamasan da hala izlenecek kadar güzel bence tavsiye ederim.evet bu türde izledğim ilk diziydi 10-15 bölümü de hiç kaçırmadan bakmıştım
dizi izliycek zamanı ayıramam kırgın çiçekler özelinde de bu kemal olayı beni soğuttu mesude nin salaklığı falan inandırıcılığı bitirdi 😉Aslında ilk zaman ki tadı belki bulamasan da hala izlenecek kadar güzel bence tavsiye ederim.
Toprak ve Feride'nin arasına kara kedi girdi, Songül'ün babası geldi falan güzel.dizi izliycek zamanı ayıramam kırgın çiçekler özelinde de bu kemal olayı beni soğuttu mesude nin salaklığı falan inandırıcılığı bitirdi 😉
bak o kızda yılanın teki hoş anası ne ki kızı ne olsun ee songül bedevi babasıda onun gibi bedevi talihsiz adamToprak ve Feride'nin arasına kara kedi girdi, Songül'ün babası geldi falan güzel.
Hem bak Mesude de iş kadını oldu artıkbak o kızda yılanın teki hoş anası ne ki kızı ne olsun ee songül bedevi babasıda onun gibi bedevi talihsiz adam
Tecavüz gibi bir şey değil bu ama bilgine
hahaha bu hangi bölümden bee hatırlamıyorum böyle bir sahne
tamam işte sapık bir fantezidir herhaldeTecavüz gibi bir şey değil bu ama bilgine
Yoo tokat attı Nazana sonra dedi ya Cemreye bırakılan mirası kıza söylersin ya da benimle evlenir beraber yeriz o mirası dedi.tamam işte sapık bir fantezidir herhalde
bu bölümden galiba twitterda gördüm şimdihahaha bu hangi bölümden bee hatırlamıyorum böyle bir sahne
Bu bölümden saf .sshahaha bu hangi bölümden bee hatırlamıyorum böyle bir sahne
sene sonu final bölümünü izleyeceğim bana yeterli aradaki bölümleri pas geçiyorum o açıdan kimkime tecavüz etmiş kime tır çarpmışta gözü açılmış hiçbir fikrim yok@destere tecavüzcü sanki aklına ne geliyor
AAA netten izlerken atlamısım demek bende fragmanda nazanı kim dövdü diyordum anlamamıştımBu bölümden saf .ss
Tecavüz gibi bir şey değil bu ama bilgine
Mirası açıklayacak nihayet biri ölmedendeniz nazana neler oluyor öylee bu herif nerden çıktı böyleee
Mirası açıklayacak nihayet biri ölmeden