O şarkıyla sonum Biri Kaybediyor'un sonu gibi olur.Haftaya şu elektronik şarkısını koy yarişa da kulaklarımızın pası silşnsinspoi vermicem ilerleyen bölümler için ama bu ip ucundan anlamiştirsin
![]()
sürünüyorsunuz işte ayoll aklınızı basınıza alamzsanız elenirsinizde uyarı yanıElenmedik ki ne dersi![]()
Ayy zaten Ziynet'te sana bayılıyor .ssOldu mu şimdi buZiynet Sali şarkılarının çoğunu sevmiyorum
![]()
Oldu mu şimdi buZiynet Sali şarkılarının çoğunu sevmiyorum
![]()
Herife bak durmuş beni izliyor Ayy ne gerçeksin .ssAakadaşlar bu anları kayda alın çünkü @denizz19 un bu kadar çok beddua ettiği bir gün daha olamaz![]()
İnşallah elenmezsek tabi potaya girdim iyiceAynen mahçup oldum işte.Ama Benim Albümüm 2.sezonunda Haluk'un sevdiğim şarkıları çıkıyordu yani iyi puanlarda veririm sana
![]()
Sus da baskanimizin muhtesem oylarini aciklasürünüyorsunuz işte ayoll aklınızı basınıza alamzsanız elenirsinizde uyarı yanı![]()
![]()
![]()
Tısss benden alıntı yaparken ellerin titredi çünkü artık Sıla yokHerife bak durmuş beni izliyor Ayy ne gerçeksin .ss
Gerzek olacak o .ss
O kadar çıktı valla Yüksek Sadakat güzel şarkıları var onları bekliyorum
Sıla ile yeteri kadar korkuttuk burayı artık sıra Ziynet'teTısss benden alıntı yaparken ellerin titredi çünkü artık Sıla yok![]()
Aynen takip ettim kinci yönüm inşallah ortaya çıkmazNasıl da sessizce takip etmişElimden geleni yaparım, şarkın güzeldi, aslında 3 puan verdiğim bile güzeldi ama ilk hafta olmasına rağmen herkes iyi gelmiş.
![]()
Ziynetinde Sıladan pek bir farkı yokSıla ile yeteri kadar korkuttuk burayı artık sıra Ziynet'te![]()
Yine saçma sapan muhabbetlere giriştin .ssZiynetinde Sıladan pek bir farkı yokikiside korkutamıyor
o değil de niye SILA yazmadın
ona karşı olan sevgin bitti değil mi
![]()