Adalet Peşinde 16.Bölüm fragmanı
Perihan dudunun yaptıklarından dolayı Perihan duduya öyle bir ceza verirki Onu bikiniyle kuzey kutubuna sürer Şoker ilaydayı canlandırmayı beceremeyince tek bir şanşı var ilayda yedi kere anılırsa canlanıcakmış Eda bunu biliyor ve van gölündeki canavar bir cadının işidir. ve bu işin sonunda canavarı et obur yaptı ve gölde yüzen insanları yemeye başladı ve düşen galaktika canavarı yumurtadan çıkıp bir büyüden dolayı erken çatlayıp yumurtadan çıktı ama dünyada giresunda canavarda insanları yemek istiyor bide istanbulda tehlike çanları çaldı sadıkın ofisinde yavuz köpeğe döner sadıkın ofisine tabut gelir ben laranın eski eşi betüş beni laradan ayrıldı ofisinizin kanınızı içecem ve kızlarınında kanlarını içecem ama ilk önce Tuğçenin eski sevgilisi ozan zeytin Jordan ölmüş olabilir ama onların tarafına geçerek çözemezsin hiç bir zaman ancak intikam adaleti sağlamakla alınır yani onlar yakalanırsa yakalanırsa adalet sağlanır ozaman periler mahkemesi Pakize için idam kararı verdi ve kardeşi için o yargıç periye saldıracak sağol zeytin hemen gideyim yargıç periye destek gelir periler konseyinden idam kararı geldi bitti bu iş yok oldu ve asude hala bu iş bukadar kurtuldunuz beladan pensilvanyanın sihri kesilir ve periler onu mahkemeye çıkartıp yargılar peri ceza evinde müebbet hapise çarptırıyorum Türkiye cumhuriyeti yıkmak şucundan Merzuka peri eski haline döner
adalet peşinde daha fazlasıyla pazartesi günü favoriforumumda
@Çiğdem- @Harunnn60 @destere @gözlemci @eskici @beyazsoy
Alaranın eşi pazartesi günkü bölümüyle ortalığı karıştıracak
Halkın Polisi her çarşamba olucak