Adalet Peşinde 15.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,381
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Adalet Peşinde
15.Bölüm
Cadı laranın eski eşi betüşten intikam almak istiyor ondan dolayı zannediyor Hindistan da cadı inek eti satmış

Türk kasabına o bir dahaki bölüm emir Hindistan'daki iyilik perilerini yakalayıp sihirle kötü yapmak berk bundan şüphelenir laraya periliçe söyler hedef betüş, Betüş periler konseyi ve sihirli Adalet mahkemesinde bitmeyen dava Türkanın eşi darbeci terör örgütündendir Ve dudu plajda baktığı zannettiği kıza Tacinin çalıştığı dudunun aldattığı zannetiği hemşireye eşi şiddet uyguluyormuş Taci çıktıktan sonra Avm de çıkan yangın aslında sabotajmış.

Zeytin taraf değiştirince ortalık karışmıştır
Holding patronu toronu Durum holding bir aile şirketi ama hemşire cinayetiyle ceren komiser komadan çıktıktan sonra peşine düşer ve o çalıştığı hastahaneyi yakıyor insanların arşivini görmesi için periler konseyi araştırır ve hem bu betüşün başının dertte olduğu için periler konseyi koruma talep eder periler konseyi ve mit bu durumu araştırır serdar abi ve ekibini dosyayı hemşirenin rüşvet aldığı ve ölen bir bebek mezarı açtırır polis savcılık emriyle dna ortaya çıkar doğru o yatılı okulun başı ciddi tehlikede kanıt bulamadan durmaz zeynep gerekirse dna demi bu soruşturmayı yürüten polis Aziz müdürün ekibi o satmaz ekibini daha önce satmışlığı var, Aziz müdürün elimde cdleri var internete yayarım kerem amirin ekibi sağkolu barış başkomiser ve onun sevgilisi ceren komiser aziz müdürün cd leri varmış rüşvet cdsi ve uygunsuz fotoğrafları varmış bazı nüfuzlu iş adamlarında bu çok tehlikeli periler konseyi bir bu eksikti budefa ekip büyük tehlike altında eda hiç bir gerçek sonsuza kadar saklanmaz Zeynep 9 yıl sonra bodrumdadır.

Babasıyla beraber olan denizin babası Hakan ise Denize annesini anlatır Hakanın kayınpederi karşıdır şöför olduğundan dolayı gizlicesine evlenirler hamile kalmıştır zeynep hakandan ama Azra ve Aslanın kurduğu tuzakla cd şeklinde zeynepe verir ve hakandan boşanır zeynep bebeğin öldüğünü zanneder Deniz annesinin resmini bulur zeynepin kocası ümit kesilmez kesilmez ailesinden holdingin bir sürü işi yasadışı işleri bu tecavüzcüsüyle evlenin kanunu bu tecavüzcüler tecavüz ettikleri kızlarla evlenmek için Serbest bırakıldı hedef barış başkomiserdir cereni komada tecavüz edecekten suç üstü yakalanır

Polis arabasının kumandasıyla açıcakten bomba patlar. Arabanın parçası kalbine saplanır Barış ağır yaralıdır bomba rus yapımıdır bu derin rus mafyası olabilir bu kadın satarak Hal ediyor

Eda perihanın içinden duduyu çıkartıyor Pakizeye yaptığı sihir şu onu toz duman yapıp kainata dağıtıyor Plütonda betüşün ekibi ilayda canlanmasın diye şoker önlemini almıştır Satürn gezegenin kralı satürko pompirikanın peşinde ve lunanın sirktte çıkan yangın ve itfaiyecilerinde evlerinde sihirle yangın çıkar.

Emre pompirikayı kaçırır ve oyuncaklar dünyasını bulamayacağı için yeni baş peri luna olur nanayı yardımcısı yapar ve dünyadan olayları kontrol edecek ve lunada oyuncaklar dünyasında otorite boşluğunu dolduracak. Denizle zeynep karşı karşıya gelir Deniz anneme çok benziyonsun der Villaya giden haber ne nasıl olamaz bodrum çocuk şubeden reyhan başkomiser babamın nişanlısı merve onun ekibinden Hakan görünce çocuğu kaçırır ordan.
15.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @destere @beyazsoy @destere @sürgünüm @beyazsoy @ömer karataş @emree-29 @papuleoo

Son düzenleme:
@pompy kısa tut şu yazıyı bu nedir ya ? sabah sabah çekilecek gibi değil :)
birde arada hiç boşluk bırakmamışsın yazarken arada nefes alıp dinlenme imkanımızda yok :)

@pompy kısa tut şu yazıyı bu nedir ya ? sabah sabah çekilecek gibi değil :)
birde arada hiç boşluk bırakmamışsın yazarken arada nefes alıp dinlenme imkanımızda yok :)
telefondan yazdım inşaat türkcellin hattına saplandı turkcellin interneti yüzünden bilseydim cuma yayınlardım ama yine aynı sorun oldu gözlemciye facebooktan yolladım hemen ben dizimedyayla facebooktan konuşup Türkçesini haledicem trafikte yazdım

telefondan yazdım inşaat türkcellin hattına saplandı turkcellin interneti yüzünden bilseydim cuma yayınlardım ama yine aynı sorun oldu gözlemciye facebooktan yolladım hemen ben dizimedyayla facebooktan konuşup Türkçesini haledicem trafikte yazdım
Cadı laranın eski eşi betüşten intikam almak istiyor ondan dolayı zannediyor???
------------------
bak mesela bu cümlede ne demek istedin ? ben bişey anlamadım hemde konunun başındaki cümle anlaşılamamışsa konunun devamına nasıl ısınacağız pompy :))

Ve dudu plajda baktığı zannettiği kıza Tacinin çalıştığı dudunun aldattığı zannetiği hemşireye eşi şiddet uyguluyormuş

bu taci bizim köpek olan tacimi yoksa dudunun köpekleştirmediği tacimi :)

------------------
bak mesela bu cümlede ne demek istedin ? ben bişey anlamadım hemde konunun başındaki cümle anlaşılamamışsa konunun devamına nasıl ısınacağız pompy :))

Ve dudu plajda baktığı zannettiği kıza Tacinin çalıştığı dudunun aldattığı zannetiği hemşireye eşi şiddet uyguluyormuş

Antalyada tuna gelmeden önce insandı bu 4.sezonun bölümünün başı herkesin sihirleri alınıyor betüşün yüzü değişiyor lara peri lara perinin eşi cadı boşandılar taci insanken aslında hemşireye tacinin tanıdığı ekip koruma vericekti dudu yanlış anladı ve dudu onu köpeğe çevirdi hemşirede öldürüldü yani cinayet ama dosyada kaza diye geçiyor plajda baktığı kısımda Antalya kısmı aslında taciyi öküze çevircekmişte kızlarıda trene tuna gelince sadece köpek olarak kalmış devamını yapamamış @destere diyeri bir deniz hikayesinden konu

@Çiğdem-

@Çiğdem-yorumun ne

@Çiğdem- Yorumun ne

Son düzenleme:
------------------

@pompy köpeği bile tutuklattırmıştı ayoll tci beyi içeri almışlardı :F :F :F

ben anlamaya çalışmayı bıraktım :) eskiden @Harunnn60 tercüme yapıyordu az bişey anlıyorduk şimdi o da tüydü kimbilir nerde lady gaga kovalıyor konu tercümansız kaldı :)
o 100.bölüme ve 200.bölüme tercüme yapıcakmış ne yapsın o entrika istiyor değişiklik istiyor yaptım o değişikliği bakmadı bile ekibin önüne ceset düştü

o 100.bölüme ve 200.bölüme tercüme yapıcakmış

tamam o zaman her dalya dediğinde konuya benide çağır ara bölümleri okumasamda olur :)

Çok yakında geri döneceğim. :A

dönmü dedik? yani mesela eskiden tercüme ediyordun okumak zorunda kalıyorduk şimdi tercüman olmadığı için ne güzel konuya uğramıyoruz pomy dende kurtulduk demek istedim :) sen hiç dönme bence beni yanlış anladın bulunduğun yerde kal :)

tamam o zaman her dalya dediğinde konuya benide çağır ara bölümleri okumasamda olur :)
bu sihir konuları okadar uzun sürmez hepsi bağlantılı olur bölümlerinin oyüzden konular uzun sihir konuları sıkıntı dizimedyadan Türkçe çeviri bekliyorum facebooktan çevirip ben yollucam @beyazsoy da bildirimleri görmüyor

Çok yakında geri döneceğim. :A
buna yüzde yüz ihtiyaç var çünkü telefonumun interneti çöktü telefonun messengerından gözlemciye mesaj atarak yapıp ordan kopyalayıp bilgisayar sayesinde haleetim

bu sihir konuları okadar uzun sürmez hepsi bağlantılı olur bölümlerinin oyüzden konular uzun sihir konuları sıkıntı dizimedyadan Türkçe çeviri bekliyorum facebooktan çevirip ben yollucam @beyazsoy da bildirimleri görmüyor
dizimedyanın ban süresi dolmadımı hala onun ömürlükmüydü cezası ..

ben anlamaya çalışmayı bıraktım :) eskiden @Harunnn60 tercüme yapıyordu az bişey anlıyorduk şimdi o da tüydü kimbilir nerde lady gaga kovalıyor konu tercümansız kaldı :)
@Harunnn60 sattı pompyı ayoll antilik yapıor ama pompy okadar iyiniyetli bir çocukki mayıskralının sohbet programında harunu sevdiği üyelerden gösterdi harunda utanmada yok ayoll :A :A :A

@Harunnn60 sattı pompyı ayoll antilik yapıor ama pompy okadar iyiniyetli bir çocukki mayıskralının sohbet programında harunu sevdiği üyelerden gösterdi harunda utanmada yok ayoll :A :A :A

@Harunnn60 son zamanlarda böyle oldu zaten ne olduysa üniversitede oldu bunun kötü yola düşmesi için demekki üniversite kazanması gerekiyormuş :)